Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Karja
45135 příspěvků moje polička 28. června 2026 00:15

Dadoo To je parta;-)

Offline Janulik03
20487 příspěvků moje polička 28. června 2026 07:16

Dadoo držím palce máš ich takých usporiadaných

Mne do obchodu chodí náš veterinár. Najnovšie namiesto detí vodí so sebou šteniatko. A začína vetou, tak čo, pani P. Už máte psíka?

Provokatér 

Ale to malé čudo čo vodi so sebou, je nádherný malý zmetak, klbko chlpov a šťastia

Offline RoSa
10281 příspěvků moje polička 28. června 2026 07:38

jsem teď objevila granule mně dosud neznámý: REICO ... a to jsem vždycky vyhledávala pro svý psy ty nejlepší značky granulí...

znáte to někdo? dostali jsme vzorečky a Ronny je z toho uplně u vytržení, vyloženě to nasaje jak vysavač, v mžiku je po nich... lisované za studena, prý něco jako "barf v suché formě"...

jen teda maj MLM, takže se musí člověk nechat na web zaregistrovat od někoho, kdo už tam je - jakože na doporučení... žádná pani ti to nenosí, objednáváš pak autonomně

už mám objednáno, ani nejsou nikterak drahý, 10kg vyjde do 1500,- (to za ty poslední zkažený Farmina Hepatic jsem dala víc - nechtěl to žrát, divně smrděly, šly do kontejneru)

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 28. června 2026 09:14

RoSa Ty jo, znělo to dobře až do toho MLM. A pak ještě ve mně trochu vzbudilo podezření, že to žere jak u vytržení, to se nám tradičně stávalo s levnejma granulema, prý že jsou schválně hodně ochucený.
Ale budu ráda, když dáš vědět, až tím budeš krmit dýl, nějaký dobrý granule jako nouzovka k masu by se mi hodily, Cid má skoro po všech průjem.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 28. června 2026 09:16

Dadoo Já už sem chodím spíš nárazově, tak mi asi leccos uteče, ale zrovna nedávno jsem na tebe myslela, že už jsem tě tu hodně dlouho neviděla. Tak jsem ráda, že jsi "zpět" a že se má smečka evidentně k světu.

Offline RoSa
10281 příspěvků moje polička 28. června 2026 09:49

Zina hele on byl vyhladovělej asi taky, jsem mu nutila skoro měsíc ty zkažený Hepatic, chudákovi

jo a Ronny je odjakživa průjmovej (3denní "ozdravný wellness-pobyty" u dr.Hnízda jsem jistě zmiňovala), tady u těch granulí vůbec nic, řekla bych dokonce výstavní h.vno!
a teda taky to bude asi tím, že bere na doporučení výživové poradkyně tohle od Energy, konečně slušný probiotika pro psy! (2x2tbl na jeho váhu)

ad MLM: taky mám averzi, ale v tomhle případě to možná i chápu, chtějí garantovat to poradenství k tomu, který by při eshopovym prodeji nebo laxnim prodeji v kdejakym Zverexu prostě chybělo... (já už nikoho dalšího registrovat nemůžu, mnou jako laickým koncovým spotřebitelem to končí)

on kdysi něco takovýho měl i Baron, jestli pamatuješ, a měli tu značku (už nevim název, taky německá) jen oni, nikdo jinej, takže tipuju taky nějakej MLM, kde oni figurovali jako ten "výživový poradce"... a maj to doteď koukám, jen teda podstatně dražší než ty Reico...

Offline barbucha blogger
36376 příspěvků moje polička 28. června 2026 11:31

Musím říct že včera jsem se už o Poppy hodně bála Chroptěla celej den, sama z toho byla na nervy - furt popocházela po bytě, ne a ne si lehnout a spát (jako jindy), uklidnila se až tak o půlnoci... Jestli přežijeme dnešek, dám snad na modlení. 

Offline Dadoo
11734 příspěvků moje polička 28. června 2026 13:31

barbucha já chodím se zvířaty kvůli tomu hned ráno na procházku a pak už nevytahneme pátý, až večer. A včera jsem je opakovaně cpala do sprchy a chladila jim bříška a tlapky.  To jim pomáhalo.

Jo a fuči na nás celý den ventilátor.

Zina dekuju moc z celé smečky jsem na tom nejhůř já

Offline barbucha blogger
36376 příspěvků moje polička 28. června 2026 17:28

Dadoo 

Poppy chodí ráno v pět, večer po desátý. Mezitím jednou na tři minuty na stinnou stranu baráku a hned zpátky do výtahu.

Mám chladící podložku, tlapky jsem jí chladila mokrým hadrem, otírala "ksicht"... ventilátor jel... a to ještě větrám vchodovýma dveřma na řetěz, protože v baráku je chladno. Do sprchy ji cpát nechci, myslela by si že se jde mejt a z toho má trauma Ale už jsem byla v koncích, nervy v kýblu... dneska to vypadá že si buď zvykla nebo to neni tak hrozný, dokonce spala snad dvě hodiny na jednom místě, nemotá se tady jak tělo bez duše a hlavně nechrčí. Tak nevim. Stejně se na ni chodim furt dívat, jestli ještě dejchá.

Offline Potrefenáhusa
39183 příspěvků moje polička 28. června 2026 17:37

barbucha u prarodičů nedal loni tyhle strašný vedra petiletej leonberger

Offline Potrefenáhusa
39183 příspěvků moje polička 28. června 2026 17:41

Ani nevim, jestli jsem to sem psala, ale maj od zimy novy mimino 

Offline stes
9526 příspěvků moje polička 28. června 2026 18:08
Reakce na Potrefenáhusa:

Ani nevim, jestli jsem to sem psala, ale maj od zimy novy mimino 

​No teda.to je božan,.úplně cejtim v prstech ten prachovej kožíšek.  Ale teda pětiletej, to je hodně smutný.  No,nám kdysi husky...6 let.zasrany vedro, pardon.

Offline Potrefenáhusa
39183 příspěvků moje polička 28. června 2026 18:26

stes oni to nejsou dlouhověký psi, ale 5 let bylo teda fakt málo :-( 

kožíšek je super, ale jinak uz je to obří hovado! 

Offline stes
9526 příspěvků moje polička 28. června 2026 18:33
Reakce na Potrefenáhusa:

stes oni to nejsou dlouhověký psi, ale 5 let bylo teda fakt málo :-( 

kožíšek je super, ale jinak uz je to obří hovado! 

​obří ale nádherný...ja tyhle hovada miluju

Offline barbucha blogger
36376 příspěvků moje polička 29. června 2026 11:15

Tak jsem se včera předčasně radovala... divokej večer jsme zas měli. Poppy přišla (po klidným dnu) po noční vycházce, kdy už venku i foukalo a celkově bylo skoro snesitelně... a začala zas chrčet, rychle dejchat a hlavně - popocházela zas pořád od jednoho k druhýmu, jako by hledala pomoc... ale s čím, to jsme samozřejmě nevěděli. Hrůza děs. Skákali jsme kolem ní s mokrým hadrem, pouštěli větrák, utěšovali... nic platný. Asi do dvou to trvalo, resp. já pak padla a děj se vůle boží. Teď zas celkem klid, ale pro změnu jsem polomrtvá já. Ta vopice mě přivede do hrobu.

Offline Potrefenáhusa
39183 příspěvků moje polička 29. června 2026 11:21

stes 

Offline stes
9526 příspěvků moje polička 29. června 2026 12:01

Potrefenáhusa teda...díky. Ten je boží. Ale teda výraz toho voříška mluví opačně :-) Jinak se teda myslím, že už jsou kámoši

Offline Potrefenáhusa
39183 příspěvků moje polička 29. června 2026 12:16

stes to je naše Trnka, ta miluje všechny bez rozdílu, tohle je teda trochu dost intenzivní i na ni

Offline stes
9526 příspěvků moje polička 29. června 2026 12:33
Offline Magráta
8164 příspěvků moje polička 29. června 2026 12:58

tina to je boží

Dadoo krásná smečka