Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Kokoska
34541 příspěvků moje polička 03. června 2026 14:05

Potrefenáhusa byl kosik na zviratka? Byl. Je kocicka zviratko? Je. Tak je vsechno v poradku, ne?

Ale ten talent prekazet pejsci maji. Kdyz u nas byl na navsteve, lehl si do rohu kuchynske linky, z jedne strany mycka, z druhe drez, a rozprostrel se do dvojnasobne plochy, takze uspesne blokoval i spodni zasuvku vedlejsi skrinky, kde mam pekace, cedniky a dalsi drobnosti.

Offline Samantha
3292 příspěvků moje polička 03. června 2026 19:16

whiskas kočka je spíš upjatá na dům než na člověka

já bych tedy taky nestřídala... 

a co to, že jsi "dostala nabídku" ? nechce se jich on nakonec zbavit? ono by jim teda v domečku u tebe bylo dobře, ale možná by se ani nedaly přestěhovat 

Offline whiskas
20906 příspěvků moje polička 03. června 2026 19:32

Samantha Tak nebylo to poprvé, co tato nabídka padla. Ne, zbavit se jich určitě nechce. V podstatě jsou na tom teď asi lépe, protože žijí na vesnici (cca před dvěma lety konečně proběhlo definitvní stěhování z Rokycan do nedaleké malé vísky). U domu je zahrada, v obci klid. V Praze mám sice také zahradu, ale přecijen je to méně bezpečné. Piškvorka tady vyrůstala od kotěte a opravdu v podstatě neopouštěla zahradu (max jsem ji viděla u sousedů). Nelezla pod plotem na chodník, na silnici. Ale u June a Skřítka bych se trochu bála, že je nové prostředí bude stresovat (je tady oproti vesnici ruch a hluk), nebo bych je musela mít jen doma a to by pro ně asi taky nebyla žádná hitparáda.

Offline Magráta
8104 příspěvků moje polička 04. června 2026 08:56

Potrefenáhusa ta fotka v košíku s tím zvířectem nemá chybu

whiskas kočkám by střídavka fakt nesvědčila... A ty sama si nechceš pořídit nějakou svojí? 

Online Karja
44330 příspěvků moje polička 04. června 2026 23:16

whiskas Pořídila bych si rozhodne svoji;-). 

Offline whiskas
20906 příspěvků moje polička 05. června 2026 08:58

Magráta Karja Ano, to bude nejlepší řešení. Chtlěla jsem kočku pořídit již před nějakou dobou (i kvůli mamince), ale pak se to vše, bohužel, poněkud zkomplikovalo :-/. Koukám na útulky a "plním misky" a přitom se kochám. Ale vlastní je vlastní, to je bez debat.

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 08. června 2026 16:58

whiskas Popravdě mě taky napadlo, jestli si to protistrana nechce tím střídáním trochu usnadnit... Každopádně přemýšlela bych o tom možná u psa - mladšího, u koček bych do toho nešla.

Offline whiskas
20906 příspěvků moje polička 09. června 2026 21:02

Zina Souhlas, také mi to nepřijde rozumné.