Friga ani to se nasemu psovi uplne nesrovnalo, zvlast, kdyz chtel udelat rychlejsi pohyb typu "kdo bude venku posledni, je prasivej pes", ale on byl uz hodne starej a hrabal se z toho zachvatu docela dlouho, trvalo tejden, nez byl vubec schopnej stat. Friga se sbira daleko lip ![]()
Chlpáči a iné
Friga tak ono to chvíľu trvá, ale už ten pokrok je dobré ![]()
Potrefenáhusa jeeej, ale aj my máme kočku, ktorá momentálne smúti za malou kamoškou, ktorá už je zas doma , tak aspoň ten pelech.....

Tak všecko nej! A hodně zdraví!
Koukám že je o rok starší než Poppy - jako v tomhle věku fakt stačí že si čokl vzdychne, aby se o člověka pokoušela mrtvice ![]()
Jo ještě ty dlouhý procházky... oni jsou prostě rádi venku, že jo. No a já už tak rok přemejšlím o kočárku pro psy - právě že už toho Poppy moc neujde ale domů se jí nikdy nechce, je viditelně nasraná
Tak jsem si říkala, že prostě vezmu ten kočárek, na nějaký louce, v parku apod. ji vypustím, vona si počuchá a tak, a jakmile při chůzi začne polehávat (poslední dobou zvlášť v teple tak po pěti minutách), tak pomaže do kočárku zas. Aspoň se s ní bude dát dojít tam kam potřebuju... a vídám ty kočárky v provozu, žádný zle. Akorát milostpán pravil že s kočárkem nikdy nevyleze ven (jemu je jedno že nad ní stojí půl hodiny jak votrok než se vopice vyleží)... to bude chtít ještě zapracovat na poslušnosti (milostpána) ![]()
barbucha kočárky vídám docela často, přesně jak píšeš, když už nemůžou... stejný princip jsou schůdky k sedačce, posteli...proč jim to stáří neusnadnit ![]()
barbucha dik! A mas pravdu, ze jak je stara, tak mam o ni vetsi strach, jestli ji neco neboli a tak. A kocarek je urcite prakticka vec
, Poppy ma kratky nozky, to je jasny, ze se ji ve vedru moc daleko nechce chodit. Friga taky v lete chodi pomaleji a chce vic odpocivat. Ja zase delavam to, ze s ni vyrazim do lesa (ktery mame asi tak 10 min pesky), do batohu dam pro obe vodu a pro sebe knihu a pak si venku nekde sednu a ctu si a Friga si odpocine a pak se presuneme na dalsi misto. A pak taky Friga chce na pivo
V jednom baru pres les, kam smi psi, ji majitele kdysi dali trochu kebabu, takze tam ta potvora chce ted chodit kdykoli jdeme tim smerem.
To, ze ji muzou dat kebab samozrejme povolil muz![]()
Friga Všechno nej!
V dominikánském klášteře při kostele Sv. Jiljí na Starém Městě mají v barokním refektáři (autor Lurago) papillona!

Sweet Potato dik!
barbucha počítám, že s kočárkem bude Poppy daleko šťasnější ![]()
Ostatně, šťastná Poppy, šťastný milostpán.
Vodu samozřejmě s sebou máme... ale Poppy je takovej zmetek že nesnese když si sednem, pokud si ona lehne - v pikosekundě je na nohou! Když si nemáme na co sednout a stojíme nad ní, vydrží tak naopak dlouho... na pivo se občas zastavíme, ale to chodí kolem dokola stolu a sedne si až už máme prakticky dopito ![]()
Taky myslím že by to mohlo bejt fajn.
barbuchatak to by to mohl kocarek vyresit, kdyz si sednete, Poppy si v kocarku stoupne, ale bude porad v tom kocarku
Friga si zase leha ochotne, kdyz sedime, ale samozrejme se co nejvic roztahne primo uprostred pruchodu a je tezky ji nejak primet se nastelovat tak, aby neprekazela (nebo aspon ne tak moc).
Friga ti čokli v průchodu, to je fakt zmar, ti to snad sajou s mateřským mlikem stejně jako kočky ty notebooky a malý krabice

Potrefenáhusa to mas pravdu. Jako jeji sebevedomi bych chtela mit
ona se vazne odmita jakkoli umensovat, je proste kralovna. A tvrdohlava jak beran
A ke kockam,notebook prece bajecne hreje ![]()
Chodím se sem kochat a dnes mám zásadní dotaz. Na obě "naše" krasavice (June - černá, Skřítek/Vločka (to se nechytlo :-D) - bílá), platím "alimenty", ale vídám je pouze tak cca každé dva měsíce. Dostala jsem nabídku na formu střídavé péče. Ovšem dočetla jsem se, že kočkám takové tanečky spíše škodí. Navíc, jsou na sebe zvyklé, tak by to znamenalo si půjčovat spíše obě. Nerada bych jim škodila, stresovala je. Co myslíte? ![]()
whiskas nechala bych je tam
PotrefenáhusaMyslela jsem si to, díky. Nechci je trápit. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025