mitford sister nelovi slepicky?
Chlpáči a iné
Pro tohle zbarvení mám slabost. ![]()
mitford sister jéééé ![]()
mitford sister ale to musíííííš! a chceme víc ![]()
Marbuša a jak tý Šumavě sluší ![]()
viktorka_od splavu :) no zájem jeví, ale zároveň chápe, že nesmí. teď jde o to, jestli se ovládne, hlavně až bude větší
Raduza já si ho pořídila z praktických důvodů, nosím skoro vždy a všechno jen černý, ale už jsem těm tečkám nad očima úplně propadla :)
mitford sister tečky jsou nej, maj diky nim fakt dokonalou mimiku ![]()
mitford sister jeej ten je krásny ![]()
Píšu pro info, kdybyste měl někdo starší kočku se stejnými problémy - naše Rozárka (bude jí 17 let na jaře) má spondylózu (srostlé obratle páteře kousek nad ocáskem). Potvrdilo se nám to rtg, kdy jsme u ní nechávali odstranit bulku na tvářičce. Protože je to bolestivé, málo se hýbala, preventivně na každého syčela a jen tloustla. Objevila jsem, že na to existuje injekce, jmenuje se Solensia, veterinářka jí ji píchá jednou za šest týdnů a kočka je jak nová, hýbe se, běhá po dvoře, dokonce dokáže i vyskočit na židli, což už dávno nedělala. Tak jen kdybyste někdo měl - nebo znal - kočičku, co má pohybové problémy, sotva se plouží, neumývá se, protože se neohne, přestává skákat nahoru nebo má i problémy na toaletě, zkuste zjistit, jestli to není spondylóza a zkuste nasadit ty injekce, prý devíti z desíti koček ta léčba pomůže. U nás teda zabrala skvěle. Je to samozřejmě napořád a není to levné, ale co by pro ně člověk neudělal, že.
Torrah Ja ju dávam kocúrikovi už takmer tri roky. Solensia je taký malý zázrak.
Jerrynko má nadváhu a opotrebovali sa mu kĺbiky na predných nožičkách.
Kríval, tak som ho vzala na veterinu. Tam mu dali nejaký sirup proti bolesti a ďalší na tie kĺby.
Síce mu to evidentne pomohlo na daný problém, vôbec mu to ale nesadlo na žalúdok. Zvracal z toho niekoľkokrát denne, musela som to vysadiť a pátrať. A myslím, že práve v tomto vlákne mi niekto radil Solensiu.
Začali sme s intervalom každé dva týždne, potom raz za mesiac a na tom sme zostali. Už mu to picháme doma, takže mu nerobím stres s chodením na veterinu.
Inak výborný je doplnok k tomu, Flexadin Advanced pre mačky, je to vo forme pamlskov, takže bez problémov to spapá.
Daridari u nás jí to píchá veterinářka, jezdí k nám domů. A já jen lituju, že něco podobného není i pro lidi. Dneska už všechny tři mladší kočky chrápaly doma, a Rozára pořád litala po venku, nakonec jsme ji našli ve sklepě, domů se jí evidentně nechtělo :D. Ano, je to malý zázrak.
Torrah Tak to je super, keď veterinárka príde domov. Ja som prvý rok chodila na veterinu a potom sa podujal muž, že mu to bude pichať, tak už to len chodím na veterinu kupovať. A áno, veľa krát mi napadlo, že aká škoda, že to nie je aj pre ľudí![]()
Ten rozdiel po aplikácii je obrovský, ako ožije, behá.
Len sme sa preklopili do fázy, že asi mu už mesačný interval nestačí, tak skúsime tri týždne.
Je to drahé ale čo narobím![]()
Daridari je to tak, je to drahé, ale co naděláme. U nás zatím stačí šestitýdenní interval, uvidíme, co bude dál.
My se s mamkou dneska loučíme a mazlíme s Ronýskem... zítra to musím dojít domluvit s veterinářkou, jsem s ní domluvená, že až přijde čas, přijede k nám domů, po ordinačních hodinách... ![]()

No prosimtě! Veterinářka ho viděla? Tak se holky držte...
barbucha Ronnymu se od neděle začaly rozjíždět a podlamovat zadní nohy, nejdřív na parketách, teď už i na koberci... nechceme, aby se trápil, nezaslouží si to... nemá svaly, na to žádný prášky nepomůžou a lepší už to nebude
Ale rozjížděly se mu kolikrát i dřív, když byl unavenej
Fakt je teda že zhubnul, už jsem si všimla minule... svaly jdou do háje potom taky ![]()
Hodně sil.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY