Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline viktorka_od splavu
49528 příspěvků moje polička 29. zaří 2026 18:51

mitford sister nelovi slepicky?

Online brrr
12459 příspěvků moje polička 29. zaří 2026 18:53
Offline Raduza
příspěvků moje polička 29. zaří 2026 19:42

mitford sister

Pro tohle zbarvení mám slabost.

Offline Magráta
8164 příspěvků moje polička 30. zaří 2026 07:00

mitford sister jéééé

Offline Zu
2802 příspěvků moje polička 30. zaří 2026 07:40

mitford sister ale to musíííííš! a chceme víc
Marbuša a jak tý Šumavě sluší

Offline mitford sister
1732 příspěvků moje polička 30. zaří 2026 07:51

viktorka_od splavu :) no zájem jeví, ale zároveň chápe, že nesmí. teď jde o to, jestli se ovládne, hlavně až bude větší

Raduza já si ho pořídila z praktických důvodů, nosím skoro vždy a všechno jen černý, ale už jsem těm tečkám nad očima úplně propadla :)

Offline Potrefenáhusa
39180 příspěvků moje polička 30. zaří 2026 09:03

mitford sister tečky jsou nej, maj diky nim fakt dokonalou mimiku

Offline Janulik03
20479 příspěvků moje polička 30. zaří 2026 09:03

mitford sister jeej ten je krásny

Offline Torrah
3499 příspěvků moje polička 30. zaří 2026 16:45

Píšu pro info, kdybyste měl někdo starší kočku se stejnými problémy - naše Rozárka (bude jí 17 let na jaře) má spondylózu (srostlé obratle páteře kousek nad ocáskem).  Potvrdilo se nám to rtg, kdy jsme u ní nechávali odstranit bulku na tvářičce. Protože je to bolestivé, málo se hýbala, preventivně na každého syčela a jen tloustla. Objevila jsem, že na to existuje injekce, jmenuje se Solensia, veterinářka jí ji píchá jednou za šest týdnů a kočka je jak nová, hýbe se, běhá po dvoře, dokonce dokáže i vyskočit na židli, což už dávno nedělala. Tak jen kdybyste někdo měl - nebo znal - kočičku, co má pohybové problémy, sotva se plouží, neumývá se, protože se neohne, přestává skákat nahoru nebo má i problémy na toaletě, zkuste zjistit, jestli to není spondylóza a zkuste nasadit ty injekce, prý devíti z desíti koček ta léčba pomůže. U nás teda zabrala skvěle. Je to samozřejmě napořád a není to levné, ale co by pro ně člověk neudělal, že.

Offline Daridari
1134 příspěvků moje polička 30. zaří 2026 20:01

Torrah Ja ju dávam kocúrikovi už takmer tri roky. Solensia je taký malý zázrak. 

Jerrynko má nadváhu a opotrebovali sa mu kĺbiky na predných nožičkách.

Kríval, tak som ho vzala na veterinu. Tam mu dali nejaký sirup proti bolesti a ďalší na tie kĺby.

Síce mu to evidentne pomohlo na daný problém, vôbec mu to ale nesadlo na žalúdok. Zvracal z toho niekoľkokrát denne, musela som to vysadiť a pátrať. A myslím, že práve v tomto vlákne mi niekto radil Solensiu. 

Začali sme s intervalom každé dva týždne, potom raz za mesiac a na tom sme zostali.  Už mu to picháme doma, takže mu nerobím stres s chodením na veterinu. 

Inak výborný je doplnok k tomu, Flexadin Advanced pre mačky, je to vo forme pamlskov, takže bez problémov to spapá. 

Offline Torrah
3499 příspěvků moje polička 30. zaří 2026 20:15

Daridari u nás jí to píchá veterinářka, jezdí k nám domů. A já jen lituju, že něco podobného není i pro lidi. Dneska už všechny tři mladší kočky chrápaly doma, a Rozára pořád litala po venku, nakonec jsme ji našli ve sklepě, domů se jí evidentně nechtělo :D. Ano, je to malý zázrak.

Offline Daridari
1134 příspěvků moje polička 30. zaří 2026 20:24

Torrah Tak to je super, keď veterinárka príde domov. Ja som prvý rok chodila na veterinu a potom sa podujal muž, že mu to bude pichať, tak už to len chodím na veterinu kupovať. A áno, veľa krát mi napadlo, že aká škoda, že to nie je aj pre ľudí

Ten rozdiel po aplikácii je obrovský, ako ožije, behá. 

Len sme sa preklopili do fázy, že asi mu už mesačný interval nestačí, tak skúsime tri týždne.

Je to drahé ale čo narobím

Offline Torrah
3499 příspěvků moje polička 30. zaří 2026 20:38

Daridari je to tak, je to drahé, ale co naděláme. U nás zatím stačí šestitýdenní interval, uvidíme, co bude dál.

Offline RoSa
10281 příspěvků moje polička 30. zaří 2026 21:27

My se s mamkou dneska loučíme a mazlíme s Ronýskem... zítra to musím dojít domluvit s veterinářkou, jsem s ní domluvená, že až přijde čas, přijede k nám domů, po ordinačních hodinách...

Offline Potrefenáhusa
39180 příspěvků moje polička 30. zaří 2026 21:32
Offline barbucha blogger
36365 příspěvků moje polička 30. zaří 2026 21:50

RoSa 

No prosimtě! Veterinářka ho viděla? Tak se holky držte...

Offline RoSa
10281 příspěvků moje polička 30. zaří 2026 21:53

barbucha Ronnymu se od neděle začaly rozjíždět a podlamovat zadní nohy, nejdřív na parketách, teď už i na koberci... nechceme, aby se trápil, nezaslouží si to... nemá svaly, na to žádný prášky nepomůžou a lepší už to nebude

Offline barbucha blogger
36365 příspěvků moje polička 30. zaří 2026 22:04

RoSa 

Ale rozjížděly se mu kolikrát i dřív, když byl unavenej Fakt je teda že zhubnul, už jsem si všimla minule... svaly jdou do háje potom taky

Offline Sweet Potato
40819 příspěvků moje polička 30. zaří 2026 22:07

RoSa

Hodně sil.

Offline Samantha
3313 příspěvků moje polička 30. zaří 2026 22:09