Chlpáči a iné
barbucha ono je to hrozně těžký: když je v pohybu/jde, tak jakžtakž dobrý, ale když stojí, podlamujou se mu... i jsem si řikala, jestli ho to nebolí, tak jsme mu před hodinou daly půlku Novalginu, že tim nic nemůžeme zkazit, a teď jsem s nim byla venku a šel pěkně, i z vlastní aktivity dál od baráku... po návratu domu zase podseklý nohy - asi ta únava jak píšeš... bojím se to nechat přes víkend
strašně těžký rozhodnutí...
Je to těžký, znám to. Ale myslim že ho to nebolí, aspoň předtím na to nevypadal. Prostě slabý nohy, no. Jako co myslíš že by se přes víkend stalo? Dokud se vyjde vyvenčit... Co ta veterinářka na to? Na ty nohy?
Já se nemohla s posledním Otíkem furt odhodlat, ale když mi veterinář řekl že taky kdykoliv... no je to příšerný, čeká nás to všechny ![]()
barbucha zítra tam jdu se s ní domluvit - ona mi jen vždycky kladla na srdce, ať ho nenechám trápit... a to si myslim, že nastalo... ![]()
Tak jasně že ho nenecháš trápit, to je naše povinnost, no je to jen na tobě - ty to nejlíp poznáš jestli mu to vadí nebo jak... Já jen myslela jestli ho nechce ještě vidět ta veterinářka.
Tak dej zítra vědět, budu na vás myslet ![]()
RoSa Ach ![]()
Áďa ráno v rámci možností v pohodě, když jsme přišli po hodině z běhání zvracela pěnu, počůrala se v posteli a byla hodně divná. Apatická, tichá, ppléhavala na zemi...14.30 veterina...bojím se divně rychle dýchá, jako když měla Ebby vodu na plicích
Catherinne jak jste pochodili na veterině?
@barbucha a ostatní:
tak jsem byla po poledni na té konzultaci, popsala jsem stav, ukázala fotky, videa, a paní doktorka mi řekla, že to na uspání určitě ještě nevidí... měla pár otázek: žere, má chuť k jídlu? nekálí pod sebe a dojde s tím ven? zvedne se z pelíšku? vnímá/vítá Vás? netahá nohy/nemá je odřené? vyprazdňuje se venku ve standardní poloze (ne vleže)? ... a popsala mi stav/y, kdy ano (no to psát nebudu, vlastně opak těch otázek), to pak prý můžeme volat kdykoliv, akutně i o víkendu nebo v noci...
no mezitím jsme už dopoledne nechaly na chatě vykopat hrobeček, hned vedle Sárinky... ![]()
Catherinne RoSa držíme palečky ![]()

Tak to je to samý co jsem říkala taky - dokud žere s chutí a vyvenčí se venku (kde si ještě počmuchá=trochu se pobaví), tak je to předčasný. Že se rychlejc unaví a občas nemůže na nohy... no kterej senior ne?
Ještě s váma bude o vánocích ![]()
Děkujeme, naštěstí žádná voda nikde...celkový stav uspokojující, nic závažného na první dobrou, ale dnes teda nejedla vůbec nic, jindy alespoň trošku...jen pije, chodí čůrat...zase zhubla, takže má 2.19, je slabá, spí na zemi na manželově polštáři...vzali ji krev na různé testy, výsledky budou zítra. Asi proti věku není léku, v září jí bylo 18 let. Chjooo
Catherinne taky drzim palce ![]()
Raduza díky a pejsek ať se máte taky ještě co nejlíp ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY