Ten čas tak rychlo beží.

Ten čas tak rychlo beží.

Krásné narozeniny!![]()
vsetko najlepsie, Amy!!! vela pamlskov, vyletov, slniecka, vankusov :-D, psich partakov a navzdy super panickov ![]()
ten motylik jej velmi pristane a aka je vysmiata, rozkosnica mala :-)
Cat vs human ![]()

a Kiore ďakujem, oslávencovi odkážem.
Motýlik a obojok je z Weim. Vrelo doporučujem. Obojok ani v ponuke nemali, ale pani mi ho vyrobila na mieru k motýliku, na druhý deň už posielala.

Také se přidáváme ke gratulaci!
Potrefenáhusa Rufík a Goliáš trochu vypadají, že už mají ráno po večírku :-D.
jako Rufíčkovi by myslím motýlek náramně slušel, ale já fakt nesmim (crazy cat&dog lady), už takhle jsem si vyslechla, že máme nejlíp vybavenýho vořecha v okolí, a to má jen dvoje kšíry a tři vodítka (z toho dvě po Čendovi), obleček žádnej.
protože pupík je strašně hyperaktivní, začala jsem s ním chodit na ohlávce. je to hrůza, už tak mám přes jeho chlupiska problém mu dát obojek (většinou se mi zamotají do zapínání), natož mu ještě nasadit ohlávku, pak to všechno sepnout s obojkem, pes mezitím vyšiluje. pokud s ním jedu na cvičák, tak mu musím ještě nasadit a sundat kšíry
připadám si krotitel krokodýlů nebo pytle blech. pokud mě u tohoto cvičení někdo pozoruje, musí si myslet, že jsem nejvíc crazy dog lady ever. nicméně - ohlávka zatím fakt funguje! pes je mnohem zvladatelnější, klidnější, na cvičáku dává na mě víc pozor, je soustředěnější. začaly se hárat feny, a když jsem tam byla naposled bez ohlávky, byl úplně v transu, jen se válel, čmuchal, očurával, ignoroval všechny a všechno. s ohlávkou byl celkem v pohodě a navíc i poslouchal. snad mu to vydrží.
Nevím, jakou máte, ale u té naší to bylo to nasazování věc cviku, teď už ji máme nasazenou v cuku letu. Jinak mám zkušenost, že časem si na ní zvykne a začne trochu tahat i do ní, ale pořád je to nebe a dudy proti obojku.
panečku :-) všechno nej :-)
Bonnie má zítra v 8.30 pro změnu operaci, plastiku prý dokonce ![]()
Jeden mámin kocour žere tak, že zaboří tlamku do granulí, nabere si plnou pusu, vyplivne to vedle misky a vybere si ty, co se mu líbí, zbytek ponechá ![]()
tak to budeme držet pěsti
(i když hezčí už být nemůže, když už teda plastika ... :-))
takhle žere Goliáš, akorát nic nevyplivuje, jede jako bagr a ještě u toho dost často přede...![]()
Taky budeme držet palce, jsem si na vás zrovna včera vzpomněla, kdy na to půjdete, protože jsme potkali takovou podobnou fenku.
Asi rád jí
no chlapec by asi taky rád bagroval, ale má špatný zuby (nějak se mu nevyvinuly), tak to tak opatrně žmoulá - on je na kapsičkách, ale ty granule ho lákaj
Budu tedy drzet pesti i vam, my jdem v 10:30
Tak ať to dobře dopadne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.