a nolita ďakujem
Chlpáči a iné
:D ďakujem. Goliáš a Rufík ozaj vyzerajú ako po dobrom fláme :D Synchronizovaný odpočinok.
Rufíkovi by motýlik určite sekol. A kašľať na to čo hovoria ostatný. Motýlik sa dá odopnúť, ale obojok by mu asi pod tou hrivou vidno nebolo čo :D Sa mi veľmi páčili tie s ľudovými vzormi, len by sa to podľa mňa Amy nehodilo. Za to Rufíkovi by sa podľa mňa hodil. ALebo motýlika pre Goliáša. Čo by na to povedal?
Vše nej Amy!

Ďakujem.
A držím palce aby zajtra všetko dobre dopadlo. Dúfam, že nás tu budeš okamžite informovať ako to dopadlo. Prosím podrbať Bonnie za uškom :D Držte sa !!!
budem na vas obe mysliet a drzat palce, nech vsetko dobre dopadne a Bonnie moze dalej veselo sportovat!
a na Inkousta Solathis budem poctivo mysliet tiez!!!
Také se přidáváme ke gratulaci!
Potrefenáhusa Rufík a Goliáš trochu vypadají, že už mají ráno po večírku :-D.
presne tak ![]()
tie obojceky od Weim su u-zas-ne!!! a tie s ludovym motivom su proste
ale obavam sa, ze na Blackovi by ich nebolo vidno
a u Zuny-partizanky by nemali dlhu trvacnost ![]()
...a vlastne jej teraz chcem objednat praktticky obojok s menom (a tel. cislom) a to hlavne preto, aby ju pani lektorka na seminaroch mohla rychlo&lahko napominat ![]()
No ja môžem zajtra obojok prať. Amy dnes stretla kamošku a obojok je cely od hliny. Ale pekna je aj tak. Na leto potom vhberiem neaky letný vzor. A pani mi pisala že od mája budú aj šatky.
Vše nej Amy!

no to mi jde primo do rany. Nevite, kde se da sehnat takovahle cedule s nasazovacimi pismeny? a jak se takove ceduli vubec rika?
http://www.nordicday.cz/dekorace/svitici-box-s-napisy-lightbox-white-xl-2-sady-pismenek-basic-a-script/
a to jsem se na nordic day divala... dekuju moc
Dnes budemna vás myslieť. Nech už to má za sebou a všetko je v poriadku.
...a vlastne jej teraz chcem objednat praktticky obojok s menom (a tel. cislom) a to hlavne preto, aby ju pani lektorka na seminaroch mohla rychlo&lahko napominat ![]()
ne napomínat, ale chválit!!!
Myslíme na vás a držíme palce i tlapky!
Díky všem, už je na sále. Dneska v čekárně vlezla rovnou pod lavici a nechtěla vylézt, jak to ti psi sakra poznaj? ![]()
Solathis taky držíme pěsti!
To jo, to je takový nevokoukaný a na liona jak dělaný :-D.
Některý ty obojky jsou dost super, ale přijde mi, že na našeho prasopsa je jich škoda, bysme je museli ob den prát, aby to nějak vypadalo.
Potrefenáhusa A na Rufíka se mi teda motýlek nehodí, podle mě on je typ na trampskej šátek spíš :-)
jsou mazaný! Ať to dobře dopadne!!!
Trampskej šátek neeeeee!!!!!!
(Zatajila jsem vám totiž původní Rufíkovo útulkový jméno, tyhle sklony jsem se rozhodla típnout hned v zárodku :-D)
Ba ne, asi by mu to fakt slušelo víc jak motýlek :-D S obojkama nemáme šanci, on teda nenosí, ale obojek by nebyl vůbec vidět. Čenda míval obojek s pirátským šátkem (lebky a zkřížený hnáty), ale vždycky se mu to nějak posunulo pod bradu, že to měl jak bryndák a jak byl malej, tak to nebylo skoro vidět.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje