hergot, asi jo ![]()
Chlpáči a iné
na těle moc srsti nemá (ale já mám teda trochu zkreslený vnímání, jak má psí kožich vypadat, mně přijde dost holej). Aktuálně má asi 8,5 kg, má fakt v poměru ke zbytku větší hlavu a ocas, k tomu dlouhý tělo a kratší nožky teda. ![]()
Mna by zaujímalo to jeho útulkové meno ![]()
Tramp ![]()
LOL ![]()
![]()
Ta to jsem si oddechla, já už jsem se lekla, že mi za parfumánie hrabe a "vidím" vás všude :-).
To Rufíkovo jméno jsme netušila! :-D
Tramp ![]()
Nomen omen, jako u Goliáše? Jakože odkudsi přitrampoval? Jméno pro psa fakt hrozný, ještě tak pro starýho vorvanýho kocoura možná...
Voni ho čapli ještě s nějakou fenou, tak jim dali originální jména Lady a Tramp. Tu si ale někdo vzal hned, i když je původně nabízeli přednostně spolu.
Já recenze moc nepíšu, ale když jsem sháněla ten postroj, kterej se nikde v obchodě prostě sehnat a vyzkoušet nedá, tak mě ta absence recenzí strašně štvala, musela jsem projíždět všechny možný amazony atd., tak jsem si říkala, že to třeba někomu pomůže :-D
jo a v Espritu maj tričko s buldočkama :-D

I v Reserved (jsem včera byla), ale to už tu myslím zmíněno bylo.
Ako dopadla Bonnie? A prosím podrbať za uškom !!! :D
Eště nijak, čekáme na telefonát s pokynem k odběru ![]()
mně totiž přijde, že ten Ruffwear buď psovi sedí nebo vůbec. Já jsem chtěla pro Rufíka tenhle obleček, v Rockpointu ho měli zlevněnej a všude super, hrudník, délka zad, akorát se mu nevešla palice do díry pro hlavu, která byla napevno přišitá ...
(a přitom podle velikostní tabulky měl ještě docela dost rezervu)

Tak Goliáš sa nechal takto obliecť? Nešlo Vám o život pri tom :D
Ja by som na ten Ruffwear postroj ani nepozerala, keby som ho na Insta nevidela na Bostonovi. Na profile maggielovesorbit má Orbit ten postroj a povedala by som, že jej celkom pekne sedí. Na veľkosť sa nemá cenu pýtať fotky vedia klamať takže len odhadujem že Amy je podobného vzrastu.
Superman golias me vzdy rozesmeje :-D
Ruficek ma holt hlavu o cislo vetsiho psa, no. Nekonfekcni postava, toto.
A co si tam dáš? ![]()
![]()
Odhalilas me ![]()
Předevčírem jsme potkali venku naprosto příšernýho malinkýho špice, jenom ječel, ječel a ječel a v mezičase po Rufíkovi hystericky chňapal a štípal, fakt bych ho asi klapla mezi dveřma, mít ho doma :-D Ale byl teda úplně ukrutně roztomilej, vypadal jak oživlá hračka...

Hlasim, ze narkoza za nami, mladej vyspava a chrape jak drevorubec :-D prisel o dva zoubky :/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje