Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 30. března 2017 09:45
Reakce na Potrefenáhusa:

Náhodou, až zas pojede vodu, tak by byl se šátkem stylovej :-).

S těma lvíma hřívama je potíž, nic v nich není vidět, leda byste, až  pojedeme zase se Cidem na střih, vzala Rufíka s sebou, že by taky dostal výstavní úpravu :-D. 

Offline moora
8619 příspěvků moje polička 30. března 2017 09:51
Reakce na Potrefenáhusa:

Mne se to po Zinine poznamce o satku hned vybavilo, muhehe, ale nechtela jsem sypat sul do rany :-D

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. března 2017 10:08
Reakce na Zina:

No však aj Amy vydržal len jeden deň čistý  Vcera sa hrala s kamoskou a prišla domov cela od blata vratane obojku. Nevadí má ich viacero takze raz za tyzden ked to operiem...

Šatky som zháňala, ale ziadne pekné som nenašla. Na psoch z USA som videla krásne šatky. Videla som krasnu tyrkysovú so žltými muffinmi alebo zelenú s kaktusmi. 

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 30. března 2017 10:16
Reakce na paktofonika:

já jsem takhle obhlížela na Etsy, jenže to, co se mi líbilo, bylo všechno z USA s poštovným za cca 500,-

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. března 2017 10:26
Reakce na Potrefenáhusa:

Vsak toto. V USA majú úžasné veci pre psov. Hneď by som tam vedela minúť aspoň pol vyplaty. Teraz sa mi páči jeden ppsttoj od Ruffwear ale tu sa nedá zohnať. Takisto batoh od K9 by sa hodil. Tu o tom môžem snívať.  Obojky a šatky by som mala problém vybrať.  Že by som ja začala robiť aspoň šatky?

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 30. března 2017 10:29
Reakce na paktofonika:

A kterej? My máme Ruffwear front range z ČR a ještě byl v nějaký akci trochu zlevněnej. Myslím se tu nedal sehnat jen takovej ten na slaňování skal, a ten asi nechcete? :-D

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. března 2017 10:38
Reakce na Potrefenáhusa:

Tento. Ha! nakoniec zistim že to je ten Váš 

Paci sa mi lebo sa dá voditko pripnúť aj z predu ale postroj nevyzerá že by sa mal posúvať Píšem ako tatar, ale predtým sme mali postroj s upnutim vpredu a posúval sa na bok a škrtil. Tento vyzerá dobre

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 30. března 2017 10:44
Reakce na paktofonika:

Potrefenáhusa Po tomhle postroji taky koukám. Chceme vzít s sebou Cida v červnu do Alp, a tam by se postroj hodil. Akorát že muž teda chtěl, aby se dal za ten postroj zvednout (nevím, co si představuje, že ho tam budeme někde přenášet přes obří průrvy), a to tenhle nemá. Jinak se mi líbí.

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 30. března 2017 10:50
Reakce na paktofonika:

ten máme, tyrkysovej :-D

mně přijde super, to přední oko teda vůbec nepoužíváme, v nějaký recenzi jsem vyčetla, že to přední oko není tak pevný jako to horní (to horní je kovový, ale taky to někomu velkej a silnej pes celý vytrhnul)

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 30. března 2017 10:53
Reakce na Zina:

na to tam maj ten web master s uchem, ten mi přijde super, ale pro R. už asi zbytečnej, navrch mi to nějak od pohledu přijde, že je to vhodný spíš pro feny, na tom břiše mi ten poslední popruh přijde strašně vzadu pro psa, muselo by se to vyzkoušet

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. března 2017 10:54
Reakce na Potrefenáhusa:

A co si tam dáš? 

pro liona naprosto na tělo!

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 30. března 2017 11:01
Reakce na Potrefenáhusa:

No na tom obrázku je to hodně vzadu, to si na psu neumím představit. Plus mi to přijde už dost látky okolo, imo v tom bude v teplejších měsísích chlupatcům zbytečně horko. Ale ouško je super, no.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. března 2017 11:07
Reakce na Potrefenáhusa:

No ja som si aj myslela, len ma zmiatla farba. Páči sa mi tento oranžový. A odkiaľ ho máte? O pútko by som sa nebála, Amy síce ťahá ale utrhnúť ho podľa mňa šancu nemá.

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 30. března 2017 11:12
Reakce na Zina:

my teda máme s uchem postroj, se kterým jsem hrozně spokojená na běžný nošení, od Hurtty, takovej ten norskej, to držadlo na něm je úplně skvělý

Ještě jsem si vzpomněla, že Hurtta má docela novej postroj podobnej tomu front range od ruffwearu, ale s uchem, já jsem ho bohužel vracela, protože na Rufíka byl hrozně širokej mezi předníma nohama, ale na velkýho psa by byl možná OK

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 30. března 2017 11:23
Reakce na paktofonika:

Oni mají teď nějakou novější edici s trochu jinýma barvama a popruhama - my ho měli odsud , tam se mi zdá ho mají jen v tý nový edici, ještě by je měli mít tady (ten ehop ale vyzkoušenej nemám) a tady (tam jsem objednávala vodítko a byli strašně milí a vstřícní)

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 30. března 2017 11:47
Reakce na paktofonika:

Kdyžtak vám ty naše pak můžu změřit, R. má XS, ale už si přesně nepamatuju jeho rozměry, myslím kolem krku má těsně pod 30 a přes hrudník 45-50 cm.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. března 2017 12:04
Reakce na Potrefenáhusa:

Amy má rovnaké rozmery. To je Rufík ozaj malý. Som si ho predstavovala mohutnejšieho. Asi tá jeho hriva robí svoje.  Ale pre istotu, ak by Vám to nerobilo problém, by ste mi to mohla zmerať. Dopredu ďakujem 

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 30. března 2017 12:06
Reakce na paktofonika:

On je fakt malej, akorát má trochu větší hlavu (ještě s tou hřívou má celou tu první půlku těla takovou větší, ale ocásek to vyvažuje :-D) Ty XS mu jsou teda tak tak, tak já zas myslela, že je větší Amy a doporučila bych S :-D

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. března 2017 12:20
Reakce na Potrefenáhusa:

No ja som myslela, že bude väčšia. U bostonov sú tri váhové kategórie. Do 7kg, od 7kg do 9kg a od 9kg do 11kg. Amy má 7,2. Teraz trochu schudla, mala diétu kvôli falošnej gravidite. Oveľa väčšia už asi nebude, len zmohutnie podľa mňa. Otázka je, koľko robí Rufíkovi na objeme srsť. 

edit: ale ste vravela, že Rufík má tej srsti málo. Takže asi nič. Tak možno by bolo lepšie S. Ale však skúste ho premerať ak Vám to dovolí. :D

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 30. března 2017 12:35
Reakce na Potrefenáhusa:

Ty jo, děkuju za tipy, mrknu na to, to vypadá na další adepty. Ono o běžným nošení u flata asi nebude moc řeč, ale kdyby se našly dva srovnatelný a jeden s uchem, tak by asi ucho vyhrálo.

Mimochdem, nepsala jste náhodou na ten jeden postroj někde na netu recenzi? :-)