Jauvajs, copak má za trable se zoubky?
Chlpáči a iné
Bonnie už je taky doma! Všechno zvládla v pohodě, pan doktor si ji zase nemohl vynachválit, mimo tu packu je ve skvělé kondici. Dostali jsme zase balíček prášků a v sobotu jdeme na první převaz. A za statečnost dostala nového pískacího plyšáka, tak už se na něm vyvaluje.

Holka statečná.
Kamen a ty dva zoubky, co sly ven, byly zkazeny. Lepsi, nez aby ho trapily. Nastesti to byly dva takovy malinky tufliky z bohu, nic vaznyho, co by mu chybelo. Akorat to nesmim podcenovat a fakt jednou za tyden preliznout kartackem, jenze tsk hluboko, jako co byly tyhle zkazeny se stejne kartackem nedostanu.
No tá je staočná a šikovná. A ešte aj super medveďa dostala. Štastná Bonnie :) ![]()
Ten pohľad hovorí za všetko :D
Tak som sa pozerala na ten Ruffwear webmaster a fotka čo dala Potrefenáhusa je podľa mňa na malom psovi. Našla som fotku aj na väčšom a tam mi tak dlhý neprišiel. Asi by ste ho museli skúsiť. Ale páči sa mi, na hory ideálny.

tak to som rada, ze je Bonnie ok :-) nuz, v Prahe chodia psiny na plastiku, u nas maximalne sa ockovat, haha :-) je krasna! ved aj vyzera, ze je v perfektnej forme!
aj z Inkousta mam obrovsku radost! :-) btw, to museli byt male "zubky"
;-) tak snad sa mu usiel nejaky makky pamlsok!
Tramp ![]()
...myslim, ze pod tym menom dnes kazdy vidi skor americkeho prezidenta ako animovaneho psa :-) Ruf je perfektne meno a velmi sa mu hodi... Ruficek, Rufanek :-)
inak, Zuna mala byt Bela alebo Dara alebo Snowy ![]()
(presadzovala rodina, ale vydobila som si u vlastneho psa meno Zunka)
a este by ma strasne zaujimalo @Zina, ci Cid sa vyslovuje ako Cid alebo je to Sid...? ![]()

...myslim, ze pod tym menom dnes kazdy vidi skor americkeho prezidenta ako animovaneho psa :-)
a to má bejt lepší nebo horší? ![]()
k dobrakovi rozkosnemu Rufikovi sa spajanie s hulvatstvom a pofidernym chlpatym "cudom" na hlave vobec nehodi, ziaden strach ![]()
Hlavně by za současné situace bylo pikantní pokřikovat na psa Trampe, Trampíku, k noze!
Teď už je to snad jedno, jestli e nebo ne e, ne?
Stejně se to jméno k němu vůbec nehodilo. A jak jste vlastně přišli na náhradní jméno? Proč Rufík?
Ruf byl legendární pes v naší rodině, irskej teriér, kterej zůstal po odsunutých Němcích, babičky bratr ho někde zachránil a dovedl domů a ten pes pak strašně miloval mojí malou mámu, nedalo se na ni prý ani houknout.
Mně se to jméno vždycky hrozně líbilo a zkoušela jsem ho už na Čendu, ale k němu se teda vůbec nehodilo. Ale tady nějak děsně sedlo :-D Trempa bych mu nenechala, to je jasný :-D

to si pamatam. velmi pekny pribeh za Rufikovym menom.
Ha, uzel pratelstvi, skautka se nezapre :-)
To je dojemnej pribeh. Ja verim na nomen omen a reinkarnaci :-) kdyz umrela nase prvni borderka, strasne hodnej pes, co umel cist myslenky a splnil povel driv, nez ho clovek vyslovil, meli jsme doma akorat novy maly stene. A do tohohle stenete se Canny tak nejak "prevtelil", akorat teda ponekud koncentrovane az nasobne... coz teda neni nekdy uplne k ziti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje