Si říkám, jestli bych místo sedni neměla dávat spíš povel hačí nebo tak něco, ale tak zkoušky nikdy žádný dělat nebudem, tak to nemusí bejt předpisový :-D

Si říkám, jestli bych místo sedni neměla dávat spíš povel hačí nebo tak něco, ale tak zkoušky nikdy žádný dělat nebudem, tak to nemusí bejt předpisový :-D

Náš dvoreček a jedna kočka birmanská

Amy je fakt maximálně sladká! Nám se asi schyluje k jednomu bostonovi u známých, tak se těším ![]()
To je plyšák!![]()
![]()
Jako že další chlupatý přírůstek v blízkém okruhu?
To bude něco, až se sdruží celá smečka. ![]()
až zas tak úplně blízko ne, ale že bysme se vídali, to asi docela jo :-D
Uz jsem myslela, ze je to ragdoll, mame dve a stupen " heboucknosti" je velmi vysokej. A mira zachlupenosti uplne vseho taky, obzvlast s jarem
Jen se mi z telefonu nejak nedari upravit fotku ty krasy
, tak nekdy priste.
Dobré ráno ![]()

Prej 'dobrý ráno' vždyť má ještě půlnoc ![]()
Přišla mně fotka, že Tiffanka vyšlapala právě na Lysou horu. A ne, není to apríl. ![]()

já to od sebe nepoznám, birmu, ragdolla a ještě něvskou maškarádu, tu má jedna kamarádka a ta její konkrétní maškaráda je teda mega maxi sumo obrovská (a úplně strašně super), jinak sousedi maj ty birmy dvě, kočku a kocoura, obě s PP a obě vypadaj trochu jinak, i srstí.
šikovná!
Zina prý máme dodržovat klidový režim, ale vzhledem k tomu, že už včera po té pacce normálně chodila, asi to půjde dost rychle, ale minimálně do vyndání stehů jen krátké venčení na vodítku a pak postupně přidávat. Ještě nám dokrot doporučil pořídit ortézu pro případ nouze při vyšší zátěži. Po té první akutní operaci jsme ale už za tři týdny po vyndání stehů šli na desetikilometrovou túru.
Solathis jé, já bych vás ráda potkala, akorát se bojím, že Bonniina tlapková výzva ke hře by pro Inkousta byla smrtelná.
Je to šikovná holka
. Ta naše byla taky velká turistka.
Moc se mi líbí všichni zdejší chlupáči a mrzí mě, že teď žádného nemám.
Maskarady ma mama kolegy v praci a na fotce mi taky pripadaj stejny jako ragdollky. My mame jednu hubenou kostricku a druhou stredni vahu, ta ma bohuzel kardiomyopatii /nemaj PP/. Ale jeden z bratru ma pry skoro 8kg, nase vetsi kolem 4kg. Hodny jsou moc,, ten nazev fakt nelze. Mam pocit, ze mit jinou kocku, uz mam davno jednooky deti![]()
Tak to se musi jit, idealne, az budete v rekonvalescenci, to by jeste mohl byt okruh, ktery ujdeme zas my, deset asi nedame :-D a jinak si dava bacha, prave pote, co si s nim takhle chtela hrat kamaradka Pepsinka, flati slecna. No, skoncilo to podvrtnuty kotnikem, nastesti le od ty doby je mladej opatrnej.
Dneska jsme tu meli na navsteve staffbulika Fausta a potvrdilo se mi, co rikam uz dyl, ze mladyho psi proste neberou jako hrozbu, Faust z nej byl hrozne nadsenej (mladej teda to nadseni tak uplne nesdilel, ale miru tolerance jsme neprekrocili, tak dobry). Nafoceny bohuzel nemam, Faustova panicka byla klientka, takze jsem mela plne ruce prace s jeji upravou.
To je fakt hezký, jak o Inkoustovi mluvíte jako o mladým, to se mi líbí ![]()
Jiná Realita nolita Dadoo Ďakujem...![]()
No ona by nespala, už by sme boli niekde na výlete, ale som chorá takže musí počkať na pána až sa vráti. :)
To ja super správa. Máte sa na čo tešiť. Bostonka treba zažiť :D Som zvedavá čo naň povie Rufík. Teším sa na fotky šteniatka. Z ktorej CHS bude?
Zina prý máme dodržovat klidový režim, ale vzhledem k tomu, že už včera po té pacce normálně chodila, asi to půjde dost rychle, ale minimálně do vyndání stehů jen krátké venčení na vodítku a pak postupně přidávat. Ještě nám dokrot doporučil pořídit ortézu pro případ nouze při vyšší zátěži. Po té první akutní operaci jsme ale už za tři týdny po vyndání stehů šli na desetikilometrovou túru.
Solathis jé, já bych vás ráda potkala, akorát se bojím, že Bonniina tlapková výzva ke hře by pro Inkousta byla smrtelná.
Tlapková výzva. To robí aj Amy a spoľahlivo s tým odstraší 90% záujemcov o hru
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.