Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Online Janulik03
19826 příspěvků moje polička 31. března 2017 22:52
Reakce na Potrefenáhusa:

Tarzana sme tiež mali psa, vlčiaka. Mala som asi 12 rokov a zdal sa mi obrovský. Predtým sme mali tiež vlčiaka a ten sa volal Pozor. A nosil má na chrbte. A ešte sme mali miesaneho jazvecika a ten mal meno Očko. 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 31. března 2017 23:04
Reakce na Janulik03:

Tarzana sme tiež mali psa, vlčiaka. Mala som asi 12 rokov a zdal sa mi obrovský. Predtým sme mali tiež vlčiaka a ten sa volal Pozor. A nosil má na chrbte. A ešte sme mali miesaneho jazvecika a ten mal meno Očko. 

Pozor Pozor!!! 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 31. března 2017 23:06

dědův pes se jmenoval čokyna  

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 31. března 2017 23:27
Reakce na Jiná Realita:

pridavam sa k tym, ktori brali prispevky o Alanovi s rezervou a nadhladom, naozaj skor ako fejtony alebo glosy. 

mne sa tu velmi paci hlavne to, ze napriek tomu, ze kazdy pes aj majitel je iny - niekto (ja ) spi so psami v posteli, niekomu vadia uz psy/macky na gauci lebo hygiena, hostia a  pes v posteli je na maslu; niekto dava granule, iny barfuje; niektore psy su kastrovane, ine nie; niektore psy dostavaju (aj) ludsku stravu, ine nie; s vychovou miestami bojujeme vsetci, ale nemame problem si to priznat a poradit sa atd. - ale spravame sa tu k sebe slusne, nenadavame si do debilov a blaznov, aj ked mame v roznych situaciach rozne nazory a pristupy. a vsetkych nas spaja hlavne to, ze tie nase potvory usate zboznujeme tak velmi, ze o nich este aj v ramci nasho volneho casu diskutujeme.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 31. března 2017 23:53
Reakce na dzizisketa:

Jsem asi uplne nepostrehla, ale jestli jste s Bonnie z Prahy, tak se muzem potkat nekdy :)

Zbytek neoznacim, protoze nevim, kdo, co :

Koukam, ze se nas tu seslo dost, co na Zbraslav nenechame dopustit. Mladyho tam prvne uspavali na 900g ale to nebylo na vyber, mel polamanou packu a musela se fixovat svorkou.

@Paktofonika: si to objednej a bud ti to poslu ja (ale nevim, jestli to vyjde levnejc), nebo to vyzvednu a privezu az pojedu za vama na ten vylet.

Offline domenica blogger
8030 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 00:05
Reakce na wendulka:

Víš co, jenže s tím dusty musela počítat, že může někdy nastat situace, kdy to někdo vezme vážně. To nelze těm diskutujícím přece vyčítat. Ono to ze začátku bylo věcné, no bohužel dusty to potom fakt neustála, jak píše jinx - však víš, že s tím měla problémy už na našem předchozím působišti. A celé to vyvrcholilo naprosto zbytečným invektivním příspěvkem z její strany, adresovaným jinx , který jsem byla nucená smazat.

Diskuzi jsem četla před tím několikrát pečlivě celou, než jsem to udělala. I jsem se o tom radila s adminkou a dospěly jsme ke stejnému závěru.

Až následně jsem si všimla, že se odmlčela úplně, což je škoda, protože zase nic tak hrozného se z mého pohledu se nestalo a jako ty jsem ji vždycky ráda četla (nejen Alana) a pokud by se časem rozhodla zase ozvat, budu zase ráda. Nicméně i tak jsem přesvědčená, že moje tehdejší rozhodnutí bylo naprosto objektivní. Víc bych se v tom nenimrala.

Můj názor je, že to tenkrát byla chyba, zásahnout proti Dusty, paradoxně zakladatelce vlákna o chlupáčích, autorce zajímavých recenzí, fabulátorce, osobnosti. 

Už jenom to, že konflikt nastal mezi ní a novými příchozími, by mi napovídal, že si to třeba sedne, že to souvisí s neznalostí kontexu... "Problémy" na přechozím působišti bych sem netahala a ty uvozovky jsou teda fakt monstrózní.

Fakt mě mrzí, že k tomu došlo.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 00:14
Reakce na domenica:

Tak máš na svůj názor právo, ale znovu opakuji, to rozhodnutí o smazání příspěvku bylo výsledkem shody všech nás čtyř, nejenom moje. Akorát já byla ta, která to provedla fyzicky a nebylo mi to příjemný.

Kromě toho jsem ten příspěvek smazala až v momentě, kdy se diskuze ve vlákně dávno posunula jiným směrem. Navíc si ani nejsem jistá, zda to bylo důvodem jejího odmlčení. Žádnou vytíkací SZ jsem jí nepsala, ani nic podobného. Jen jsem smazala příspěvek, ve kterém nazvala jinx slepicí a to opravdu nemůžu tolerovat nikomu nechat to viset v diskuzi, ať už to vzniklo z jakéhokoliv důvodu - je to v pravidlech diskuze.

Jak jsem řekla, i mně chybí její vyprávění, její recenze a tak vůbec a mrzí mě, že si to tehdy vzala tak osobně, ale tu diskuzi tehdy opravdu nezvládla a dál bych to nerozebírala.

Offline domenica blogger
8030 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 00:22
Reakce na wendulka:

"Tak máš na svůj názor právo..."

Tak to  potěší. 

Nevím no. Já jsem v Dusty žádného kverulanta (typu...no nic  ) neviděla. Sešlo se tam víc faktorů, na více stranách. Nevnímám to tak, že jen ona diskuzi nezvládla. A mám takový pocit, že nejsem sama, kdo z toho celého má divný pocit.  Ale zase chápu, že určité výraznější typy ne každému sednou. A její rozhodnutí stáhnout se po smazání příspěvku a tedy vyjádření "postoje" asi docela chápu. Jen mě to prostě mrzí. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 00:49

edit: měla to být reakce na domenicu.

já ji jinak neznala, jen z tohoto tématu, a podle toho, co píší ti, kterým se po stýská, tedy lhala, když psala, že dává psovi zmrzlinu, že jí a její matce utíká třeba na půl hodiny nebo dva dny a netuší, kde je, že na ni vrčí, že krade věci, že po ní vyjede, když okusuje řadicí páku? tedy ne lhala, ale jak je něžně opisováno, fabulovala?

pokud ano, tak nechápu její reakci, a pokud ne, tak nechápu reakci těch, kteří ji hájí.

na rozdíl od třeba vás mám právě ten vhled cizince, a bylo mi naprostou záhadou, jak může na jedné stránce psát nějaká uživatelka, že jí volně puštěný pes napadl psa, a současně pod tím dusty psát, jak zas půl dne neviděla alana, a jak napadl pošťáka apod., a současně litovat tu uživatelku, že je chudák, potkat takového volného psa, hrůza... a nikomu to nepřišlo trochu protimluvné. vždyť už ta úplně první historka v tomto tématu, úplně první příspěvek, když se oprostíte od humorného tónu, ve zkratce říká: můj pes utekl, nemám zdání, co dělal, dělá to úplně běžně, a když se vrátil, tak jsem mu dala zmrzlinu (aby věděl, že utíkat se vyplatí).

samozřejmě, pokud byly její historky se psem vylhané, a všichni na rozdíl ode mne to věděli, tak to potom chápu, ale stejně nechápu její následnou reakci.

nevím, no. když jen namátkou vezmu pár příkladů, které sama osobně popsala, tak její pes napadl elektrikáře, pošťáka, ji, její matku...jen to popsala tak laškovně, že to nevyzní tak drsně, jak to ve skutečnosti je. tedy pokud to není celé vymyšlené. já jako cizinec mám pocit, že jste tu hromadně propadli kouzlu formy jejího vyprávění a oslepli k obsahu, ale zřejmě mi uniklo něco, co je známo jen vám.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 00:49
Reakce na domenica:

Já v ní taky žádného kverulanta neviděla, proto jsme se taky dohodly jen na smazání příspěvku a ani to se mi nedělalo snadno, protože jsem jí znala tak dlouho. Smazání příspěvku taky nepovažuju za žádné drama. Nedošlo k veřejné, ani k soukromé výtce, ani k ničemu horšímu.

Pokud se odmlčela kvůli tomu, potom to byl trošku dětinský důvod. Nemyslíš? Od člověka schopného přijmout konstruktivní kritiku bych spíš očekávala, že se zeptá na důvod smazání. Jenže ona se časově odmlčela ještě PŘED SMAZÁNÍM!

Proto si osobně myslím, že se tehdy cítila ublížená z té samotné diskuze, což byl ale zase čistě její osobní problém a úplně zbytečný zrovna od dusty, která vždy spíš druhé označovala za vztahovačné.

To se mi stalo za ta léta už několikrát, že jsem se s někým nepochopila, nikdy to ale pro mě nebyl důvod se odmlčet. Lidi jsou různé, no.

Offline domenica blogger
8030 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 01:14
Reakce na wendulka:

"Proto si osobně myslím, že se tehdy cítila ublížená z té samotné diskuze, což byl ale zase čistě její osobní problém a úplně zbytečný zrovna od dusty, která vždy spíš druhé označovala za vztahovačné."

No, když se budeš s někým dohadovat, dojde k ostřejší výměně, a bude smazán tvůj a jen tvůj příspěvek, tak si odvažuju předvídat, že si to malinko vztáhneš na sebe. 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 01:28
Reakce na domenica:

Možná. Ale to už z pozice moderátora diskuze vážně nemůžu řešit, jestli se tím dotyčné náhodou nějak nedotknu, že porušila pravidla diskuze.

A znovu opakuji, nemyslím si, že tohle byl ten případ, jelikož dusty se odmlčela ještě před tím, než jsme se na tom my čtyři dohodly, že se ten příspěvek smaže.

Online Janulik03
19826 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 07:54

Fíha, tak vnímala som vtedy tie komenty, ale nepamätám si to presne. Možno je niekedy fajn nebrať ten život okolo nás tak vážne. Niekedy ten nadhľad drží nad hladinou. Dámy, krásny víkend želám. 

Offline Allysa
874 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 08:10

Též přejeme dobré ráno ;) 

Offline Allysa
874 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 08:11

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 09:02
Reakce na Janulik03:

Allysa to jsou krasavci 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 09:31

Dobré ráno 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 10:16
Reakce na paktofonika:

vy to vždycky vyhrajete 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 10:51
Reakce na paktofonika:

Jako...

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 10:52

Všichni jsou úžasní, ale ta ranní fotka Amy.. ta je prostě boží!