Pardon, Puclíček, pochopitelně. Važ si toho. Jinak beze srandy, kočky bohužel jsou ptákovrazi, odnaučit se to nedá. Jediné, co se proti tomu dá dělat, je kočičí (s pojistkou proti uvíznutí) obojek s rolničkou. Vyzkoušeno ale nemám. Mně bylo nejhůř, když nám Káča nosila veverky
Chlpáči a iné
proto jsem kočku nikdy doma nechtěla, i když je mám jinak ráda. ovšem puclík se přistěhoval bez optání, no
Měla jsem na dvorku bažanta, teď tam mám takovýhle ptáky, skoro velikosti menší slepice... Jsou to holubi?
Holub hřivnáč, řekla bych.
Díky:-). Celkem se jich bojím
.
To se ti nedivím, to jsou velcí ptáci, největší z nolubů. Na Petříně vždycky hnízdili.
puclík těch ptáčků určitě nenaloví tolik, aby je vyhubil. se na něj proto nezlob. horší když ho donese dovnitř a oškube;-)
Stačí, i když jen donese dovnitř a neporušeného uvnitř vypustí
Ano, naše první kočka blahé paměti domů přinesla a tam vypustila dokonce již "porušeného" ptáka. Při příchodu domů mě málem ranila mrtvice. To byla myslím poslední kapka a sklepní okénko (=kočičí vchod) bylo uzavřeno.
Edit: poruseneho, nikoli zahubeneho ![]()
Jednou jsme doma chytali lehce porušenou červenku a vezli ji do záchranné stanice, ale proti peří od sklepa až po půdu to bylo milé rozptýlení.
Puclík ptáky jistě nevyhubí, ale oni se můžou naučit jinorealitovic zahradě radši vyhýbat.
Poruušenej pták, to je dobrý, to si musím pamatovat :-)
Copak kočka, tam to tak nějak člověk čeká, ale už vám někomu sežraly křepelky veverky? ![]()
ehm.. kdo koho?;-))
Koho co krepelky, kdo co veverky.
Ale tak tyto požadavky jistě myši splňují - čerstvý, kaloricky přijatelný...
chudinky:-/ a ja myslela ze veverky akorat orisky;-)
jeden z našich předchozích psů miloval malé růžové myšky v hnízdech ![]()
Já bych teda měla strach i o zdraví a život psa, pokud teda ty myši i konzumuje - vždyť se předtím někde mohla nažrat nějaké otrávené návnady ![]()
Tak to každopádně. Naše kočka teda tahá domů myši v různém stádiu zardoušení - od zcela živých po zcela neživé, dobře uleželé, a hnus je to tedy pokaždé. O ptácích nemluvě. A popravdě, taky si vždycky říkám, jestli jí z toho nemůže něco být, když to sežere...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje