Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Sweet Potato
39947 příspěvků moje polička 08. června 2017 15:05
Reakce na Magráta:

Zdravím své oblíbené černobílé komando

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 08. června 2017 15:13
Reakce na Sweet Potato:

to už jsem si taky kolikrát říkala, jestli jsem si neměla pořídit radši naháče, ty zas ale musí člověk oblíkat a mazat opalovacím krémem

Ale takhle hezky v létě, když mi leží na krku 6 kilo chlupatý kočky, tak bych něco bez chlupů teda brala taky hned...

Offline Sweet Potato
39947 příspěvků moje polička 08. června 2017 15:22
Reakce na Potrefenáhusa:

Já myslím, že bez chlupů by hřáli možná i víc. Ty chlupy tě od toho živočišného tepla izolují. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 08. června 2017 15:46
Reakce na petra.hk:

ty jsou skvělé 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. června 2017 17:04
Reakce na Potrefenáhusa:

Som sa rozhodla že objednám to vodítko ruffwear roamer vo veľkosti S pretože mi dnes došlo, že mám pás na behanie aj s držiakom na vodu a kapsičkou na mobil. Kupovala som ho už veľmi dávno ešte keď nebola Amy. A k nemu sa bude dať vodítko v pohode pripnúť. Takže problém vyriešený. 

Dnes som ešte bola pozrieť v superzoo na trixie vodítka. Mali tam len jedno, a nepozdávalo sa mi, že tá pružná časť mala len ccs 30cm a zvyšok bolo obyč vodítko. Bolo aj dosť veľké a ťažké. No a ako som ho skúšala tak ma trkol ten pás na behanie. 

A objavila som aj prepínacie vodítko 

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 08. června 2017 19:12
Reakce na paktofonika:

no k dokonalosti mu chybí fakt jen těch 20 cm (pro mě teda) 

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 08. června 2017 19:13

nejsem si jistá, jestli jsem někde na netu neviděla jenom tu pružnou část, která by šla připnout ke kterýmukoliv vodítku 

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 08. června 2017 19:13

Sezame, OTEVŘI SE!!!!!!!

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 08. června 2017 19:15

Je to ňáký rozbitý!!!!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. června 2017 19:24
Reakce na Potrefenáhusa:

A co si kupit ten pás, stojí len par korún a voditko pripnete k nemu a tým pádom bude dlhšie. Ja mam trochu iný a viac ako 5€  určite nestál

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 08. června 2017 20:07
Reakce na petra.hk:

Vaše normální miciny jsou super, jen by mě zajímalo, jak jsou na to s drobnými poraněními? Mám zkušenost jen s bezsrstýma myšima, a na nich byl tedy každý škrábaneček hrozně vidět.

MPLee koťátka jsou fakt nádherný, věřím, že už žádný úbytky nebudou. A už asi potisícíprvý proklínám svojí alergii, protože bych kočku úplně hrozně moc potřebovala, ale prostě mi vadí, a to docela dost. Přitom v dětství jsme pořád někde tahali nějaký koťata a fungovali jsme vedle nich úplně normálně...

Potrefenáhusa Děkuju za pochvalu, vy máte jak do časopisu většinu fotek, takže si toho dvojnásob vážím :-).

Offline Janulik03
20010 příspěvků moje polička 08. června 2017 20:43
Reakce na Potrefenáhusa:

Krucinalfagothimlhergot! To fakt nemôžete na tie dvierka namontovať ten systém, kde stlačením sa otvoria? Veď je to tyranie.

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 08. června 2017 20:48
Reakce na Janulik03:

no bojim se, že by nám v tý lednici toho pak moc nezbylo a Godzilla by neprošla dveřma :-D

Offline Janulik03
20010 příspěvků moje polička 08. června 2017 20:51
Reakce na Potrefenáhusa:

No keď prešla Elza mačacími dvierkami bez ujmy na tele, dvierka neprežili, tak Goliáško nebude mat problém.

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 08. června 2017 21:02

Kokoska a moora ad kachna - největší úspěch maj stejně hračky z Ikey :-D

Offline Sweet Potato
39947 příspěvků moje polička 08. června 2017 21:11
Reakce na Potrefenáhusa:

K těm plyšákovrahounům: netopýrčin tatínek měl od mala svého oblibeného plyšáka, vdržel mu strašně dlouho a měl ho fakt rád. Pak mu chovatelka přivedla domů jeho nastávající (tedy budoucí netopýrčinu maminku) Ta mrňavá psí holčička si chudáka plyšáka jednou podala a bylo po něm. A kvůli téhle historce naše DSD netopýrčinu maminku upřímně nenávidí.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 08. června 2017 21:28

Náš psík hračky moc necupuje, spíš je občas zmermomocní. Hlavně jeden chudák plyšovej kočičák by moh vyprávět...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. června 2017 07:46

Amy ma este stale opicu ktorú dostala keď odchádzala s nami domov. Všetko iné cupuje ale opicu si opatruje. Ako keby vedela že to je pamiatka 

Offline Magráta
8098 příspěvků moje polička 09. června 2017 07:55
Reakce na Sweet Potato:

díky :-)

dnes mělo komando od 5 ráno trénink v lítání a v porážení nábytku

Offline petra.hk
70 příspěvků moje polička 09. června 2017 08:30
Reakce na Zina:

jj, škrábance po vyjasňování pozic ve smečce jsou dost vidět. Ale příroda to vyvážila neuvěřitelnou hojivostí. Jeden den bych nejraději jela na veterinu na šití, druhý den je vidět pouze škrábanec, do 3 dnů je fuč. A také mají silnější kůž, na veterině by mohli vyprávět. Při očkování sestřička málem láme jehlu , jak se snaží prorazit skrz.

Jako atopik fakt těžce závidím.

A všem dekujeme za pochvalu, jednomu to vyřídím, před druhým pomlčím. Ten tmavej je samolibej metrouš sám o sobě, není třeba nějak zvyšovat seběvědomí.