samolibej metrouš je myslím každej kocour :-D

Teda ti naháči jsou tak oškliví, až jsou krásní, něco jako Belmondo
Mají vousy? Musí to být krásný na dotek. Plus ta absence chlupů všude, to vyloženě závidím. Zdravím oba fešáky.
Jé, to je ta fotka, kde vladař milostivě shlíží na své poddané ![]()

V minulem zivote nepochybne auditor
Ten tmavší má asi celkem 5 vousků, i vcelku delších - tak různě mu trčí na všechny strany. Béžovej vůbec, jen 1 mm krátké pichláky. Ale co je pro ně trošku problém, nemají řasy. Takže jsou trochu náchylní na bordel v očích. Prostě to chce se jim občas na oči mrknout, pomocí uchošťouchu dočistit, případně vykápnout.
aneb kozel zahradníkem :-D
vládce všech moří nebo CML :-)
Jasně, to dává smysl. Právě jsem se chtěla zeptat, jestli jsou na něco náchylnější - zodpovězeno, díky. Naše kočky bez kožichů by vlastně vypadaly skoro stejně. Tělo a tvar hlavy vypadají krásně elegantně.
Kocour a jeho mimikry.
A konečně po letech vím, k čemu má maskování kočička - do kočáru! No málem už jsme zase měli jenom kocoura...
No moc zábavný společník to není...![]()

koho mi to jen připomíná... udřenej chlap po celodenní těžké práci za kompem![]()
![]()
Rozšířuji místní zrzavý gang...

Ta natažená packa :)
A vůbec, celé tohle vlákno mi rozbořilo bábovičku s představou, že kočky spí stočené v klubíčku!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.