Měla by hlavu jak Muf Supermuf. ![]()
Chlpáči a iné
Rufík do koupelny radši moc nechodí, neni to tam bezpečný! :-D

![]()
Mohlo by na něj kápnout. ![]()
právě :-D
(zato kočka leze i do vany, když byl kočka malej, vlezl mi při sprchování i na klín a pohoda, teď je teda opatrnější, ale u napuštěný vany asistuje moc rád, narozdíl od psa, kterej bezpečně sedí za prahem)
:-)

to tam máte docela provoz a furt narváno! :-D
asistent
se přidáme ![]()

To by chtělo víc umyvadel.
No to je krásny macko ![]()
Ostatných chlpáčov tiež chválim, najmä tie spacie polohy sú úsmevné ![]()
"nejoblíbenější je kamarád, co jim nedal nikdy nic a celkově má z psů respekt, takže se s nimi ani nijak zvlášť nemuchluje."
zajimavy je, ze to funguje i na kocky:-O
nejoblibenejsi nekrmi ani nijak zvlast nemazli a stejne:-)
u nás nejoblíbenější krmí i mazlí!!!
ale kamarádky buldoček strašně miloval jednu naši další kamarádku, která se ho napůl štítila a napůl bála, ale úplně neuvěřitelně se k ní cpal a chtěl s ní pořád bejt a ještě nejlíp se jí nějak dotýkat nebo jí dejchat zblízka do obličeje (měla velkou radost :-D)
oni jsou myslim kapku zlomyslni;-)
Kočky to dovádějí k dokonalosti. Naše netýkavky, které bych na klíně udržela jedině půlkilovym biftekem a asi ani to ne, se na klín cpou a vnucují:
a/alergikům
b/pojišťovacím agentům
c/lidem v černém kvádru či sametu
Elzička je na chlapov zaťažená. Fakt akonáhle príde chlap k nám tak je v siedmom nebi.
já jsem na vlastní oči viděla Goliáše utíkat se zvednutým ocasem k noze v čerstvě oválečkovaných černých kalhotách a úplně silou se k tý noze přilepit a začít se šmirglovat ![]()
Keď sa tu spomínala nedávno Shiba. V nedeľu bolo šteniatko Shiby na cvičáku a išlo mu to lepšie než nám
![]()
![]()
![]()
A skočil na mňa ČSV a jedným vrzom mi olízol pol tváre, skoro ma porazilo ako som sa zľakla. Ale bol zlatý tak som mu to odpustila
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje