Proč? Už prošla zažívacím traktem?
Chlpáči a iné
po dlhsom case pozdravujeme vsetkych! :-)

Yaay! Taky zdravime!
Zlatíčka![]()
Objednala jsem peška z rockdog, ale je dost těžký. Dostane ho, až vyroste. Ten asi vydrží
Broučci.
dakujeme. odkedy som absolutne utkla niektore rodinne vztahy, mam doma dva uzasne a (s)pokojne psy. Zunka uz dokonca nestartuje po psoch a poslucha na prve slovo. tesim sa.
no já jsem sem tu fotku i dávala....on to nežere, jenom ji vykuchal, měl ji tak půl roku

jsou to zlatíčka ![]()
Jak jsem mohla zapomenout ![]()
Tento medveď drží už pol roka. Je vyplnený lanom takže aj keď ho Amy už trochu rozpárala stále drží pohromade a vyzerá to že ešte dlho bude. Všetky ostané plyšové hračky boli zlikvidované do 5 minút. Sú rôzne farby a veľkosti. Všetky hračky od Kong čo máme držia zatiaľ pohromade, rovnako aj Beco pets

To sú zlatíčka :) ![]()
Zunka má živý polštář.
Jsou to zlatíčka. ![]()
Super, že jste za tu, a ještě s tak dobrými zprávami. A pejsci teda vypadají megaspokojeně.
Super. ![]()
Děkuju moc, objednáno spolu s pelíškem. Z toho 1. nám nějak rychle vyrostl.![]()
Ted jsem v etologii zvirat cetla, ze je-li panicek nervozni nebo psychicky narusen, pes to beze zbytku prebira a hned jsem si vzpomela na vas :) tak jsem rada ze je to i opacny proces a drzim palce do budoucna :)
tak doufam, ze ted na sebe budou palahniukowa a jeji smecka pusobit naopak veskrze pozitivne ![]()
Tady je to zas samej roztomilej pejsek. palahniukowa ráda vás vidím
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje