Hehe, to tajim, ceho je Suzettka schopna
Chlpáči a iné
Hehe, to tajim, ceho je Suzettka schopna
I já ![]()
Vždyť je ještě malý, na nějakou tu nehodu má ješě nárok. A přeju vám, ať je těch důvodů brzy zase víc.
No, k tý čistotnosti koček se radši nebudu vyjadřovat
jinak můj boxer blahýho času miloval žraní cizích exkrementů a VĚDĚL, že to nemá dělat, udělal si z toho soutěž 'sežer to dřív, než ti to vyrazí z tlamy' no a jednou sme spolu byli na chatě a brzy ráno za mnou tak opatrně nakouk, že by šel ven, já mu řekla, ať počká chvíli, jenže ono to bylo urgentní, chytil ho průjem, no tu kuchyň sem uklízela dlouho...byla sem na něj samozřejmě naštvaná, ale když sem viděla ten nešťastnej boxeří obličej, tak mi to pak mrzelo no..
Jinak tady je to jeden hezčí než druhej, ani nestíhám lajkovat...
+ Potrefenáhusa + Ounz - A že se nepochlubíte... ;-)
Čímž teda nechci povzbuzovat k nějakým nechutnostem, ale já si nějak nemůžu vzpomenout, co by nám kdy takovýho naše polovenkovní kočky provedly. Jediný, co mě napadá, byly torza myšek naskládaný každý ráno před prahem, během dne to doplňovaly, asi abysme neměli pocit nedostatku.
Kocourek ten věčně lítá venku a navíc má svůj proutěný košíček s voňavým senem, to by neklaplo..a
dnes se asi nevrátí vůbec, neb dostal kapky proti parazitům, tak je uražen ![]()
No..děsná frustrace, protože skoro vždycky vyhrál ![]()
No tak mrtvý myši nebo jejich roztodivný součástky na rohožce považuju za milou pozornost, za všechny ty nechuťárny, různý ty šavle stékající po délce ubrusu a skapávajíci na zem, dám jednu - chlapcovi přišla moc dlouhá doba, kterou byl nucen strávit doma bez mojí přítomnosti, tak mi načural do fungl nových bot (ještě sem je neměla na noze); že to byla schválnost, sem poznala podle toho, že bylo specielně načůráno do obou, pěkně dovnitř.
Copak myši. Jak tak vsousedním vlákně všechny ácháte nad plameňáky a bedmintonovými míčky, já se musím děsně držet, abych nenapsala, že podobné boty už jsem měla. A zadarmo.![]()
Jo, no to taky no..
Akamarádce nosí kočka sousedovic ryby z jezírka. taky zadarmo.
OK,tak Godzillky majstrštyk

Pak to smažu...
Šikula teda
Nám ryby vybírá užovka ![]()
Mne sa Lily ako šteňa vždy s nadšením vyšúchala vo vtáčích 'pokladoch' v trávniku.Najlepšie hneď po okúpaní ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje