Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Potrefenáhusa
38531 příspěvků moje polička 14. července 2017 11:33
Reakce na Zina:

no já jsem je taky měla vždycky chuť v tom lese přivázat a nechat... nejhorší je, jak je to zatlačený do obojku, do těch kroužků se známkou, my je máme ještě na tom krku takový hezky chlupatý...si pamatuju, jak jsem Čendovi takhle jednou strašně nadávala a snažila se mu připnout vodítko, abych se ho vůbec nemusela dotknout a on mi chudák podával ještě tu zadělanou pacičku..... (což mě tenkrát ale vůbec neobměkčilo)

a tuhle Rufíček, byli jsme na chatě u příbuzných sekat trávu a on se tam tak povaloval v prázdným ohništi a my si ještě říkali, hele blbec, jak se tam válí, že ho ty klacky nepíchaj do zad, a on si za chvíli z toho ohniště vytáhnul zubama napůl mumifikovanýho drozda na trávu a pokračoval ve válení tam

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 14. července 2017 11:35
Reakce na Potrefenáhusa:

:-]]

To jsou teda historky, já pevně doufám, že nás majitelé čistotných kočiček omluví. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 14. července 2017 12:27
Reakce na paktofonika:

Já si tuhle eventualitu ani nepřipouštím. Prostě tady bude příštích padesát let a basta. Měli jsme hodně psů, milovala jsem je, ale byli to vždycky takový rodinní psi, hlavními pánečky byli rodiče. Tohle je první "vlastní", a to pouto je ještě silnější.

(I když předevčírem jsem mu ve čtyři ráno taky vyhrožovala lecčíms, poté, co jsem ho musela v průběhu noci asi šestkrát tišit kvůli vyštěkávání. Ale on ví, že to tak nemyslím )

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 14. července 2017 12:39
Reakce na paktofonika:

S tím brečením - na mě to většinou padne, když je po všem. Dokud krize trvá, tak jsem taková aktivovaná, rychle se rozhoduju, jednám. Až když se to podaří nějak vyřešit nebo aspoň zaléčit, tak to na mě padne, začnu si to vyčítat a přemýšlet, jak jsem tomu mohla předejít... no klasika.

Online Magráta
8098 příspěvků moje polička 14. července 2017 12:39
Reakce na paktofonika:

já na to nemyslím, ale když jsem musela nechat uspat Minnieho (mého předchozího kocoura), tak jsem to ořvala... a nemůžu koukat na filmy o zvířatech a když vidím na fb týraná zvířata nebo třeba i "jen" vyhozená, tak to taky obrečím...

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 14. července 2017 12:43
Reakce na paktofonika:

Tonda zase jak jsem do něho včera lila tu slanou vodu a dávala mu hořtici, se na mě urazil a lehl si pod strom a klížily se mu oči. Já se tak bála, že umírá. Přitom na veterině si chtěl hrát s psíky i sestřičkou. 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 14. července 2017 12:50
Reakce na Magráta:

Nad Fb jsem dnes v práci řvala 2x-  když tam dal někdo sestřih fotek desetiletého tollera, který zemřel. To chápu. Ale slzela jsem i při sestřihu, jak žádali 2 kluci o jídlo lidi na ulici a rozdělil se s nimi jen bezdomovec. Ale je fakt, že teď prožívám hodně těžké opbdobí, tak brečím furt.

Offline KiKi07
236 příspěvků moje polička 14. července 2017 12:56

Tak nevím, na co že to máme ten pelech?

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 14. července 2017 13:25
Reakce na KiKi07:

na okrasu predsa - ako dalsich x domacnosti  

Offline Potrefenáhusa
38531 příspěvků moje polička 14. července 2017 13:26
Reakce na KiKi07:

možná do něj potřebujete kočičku???

Offline moora
8662 příspěvků moje polička 14. července 2017 13:27

Copak exkrementy, ale takova radne ulezela srnka ci ryba...

Offline Potrefenáhusa
38531 příspěvků moje polička 14. července 2017 13:32

užije každej psí

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 14. července 2017 13:33

az sa bojim to napisat, aby som to nezakrikla, ale s Blackom sme chodili na veterinu iba ockovat + s uskami, ked ho boleli. teraz sice nepocuje a slabsie vidi, ale stale je mentalne culy, reflektuje vsetko, co sa kde suchne - vevericky plasi stale ako majster - ale uz hodnoti, ci mu stoji za to ist to vsetko riesit :-) myslim, ze psychicky mu pomohla/a Zuna, lebo pri nej musi byt v strehu a nemoze mentalne zakrpatiet a druhy dych chytil aj teraz pri otcovi, ktory ho so sebou vsade taha, co sa B. paci a uziva si to. 

Offline Potrefenáhusa
38531 příspěvků moje polička 14. července 2017 13:33
Reakce na moora:

srnku i rybu znám, ta srnka byla úplně, ale fakt úplně nejhorší ze všeho, nic tak hroznýho už pak nikdy nebylo

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 14. července 2017 13:39
Reakce na palahniukowa:

Já si myslím, že Zunka mu hodně pomáhá a že tu kvůli ní Black bude, co nejdéle tp půjde. Jsem přesvědčená, že Belisu jsme vytáhli na 10 let I právě díky Terkovi, taky poctivě do těch 10 let hárala, co kdybysme přece jen polevili v ostražitosti :-).

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 14. července 2017 14:02

Já mám pocit, že mě teď ten čtyřnohý pidižvík drží na nohou. Že je důvod vstát z tý postele.

I když teda- dneska se počůral do pelechu. Poprvé a vůbec to nechápu. Pravda, byl nový. Větší.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. července 2017 14:17

jupí, takže nemám nejhoršího psa na světě!

zatím se v ničem nevyválel! a dokonce ani nemočí do pelechu! až se dnes vrátím, asi ho obejmu  i když mi včera sežral boty na doma, kapesník a tyčku k rajčatům.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 14. července 2017 14:31
Reakce na 999:

Nejdřív se musí napsat text a až potom přidat obrázek.

A ionicera  Jde to i v opacnem poradi. Vlozi se obrazek, klikne se za nej a entrem se odskoci na dalsi radek a text se pise pod obrazek. Jen je to trosku nesikovne na manipulaci, hlavne na mobilu.