U nás to vyzerá väčšinou takto
Ja som rada za ten Dell, čo ten si už prežil ![]()

U nás to vyzerá väčšinou takto
Ja som rada za ten Dell, čo ten si už prežil ![]()

ale tahleta bačkůrka vám přece žádnou lotrovinu nemohla provést!!! ![]()
a co udělala?
No práve nič strašné. Len ja už som bola unavená a nervózna , doma teplo ako v trúbe a Amy vybehla na balkón a začala tam robiť bordel. Normálne by som bola ok, ale včera som to proste nedala.
Nejde no, proto se pak člověk právě zlobí víc na sebe.
Potrefenáhusa Já jim to porozumění taky docela závidím.
von tam na něj Rufík dělal ale takovej hnusnej ksicht s jednou škraní ohrnutou a přivyceněným zubem, von to Goliášek nemá rád, když se na něj někdo hnusně kouká :-D
mně spadnul notebook asi dva dny po té, co jsem doma dostala přednášku, jak v něm fakt nemám nechávat zastrčenou z boku flashku, tak spadnul přímo na tu flashku, která se rozpadla a ulomila, ntb se naštěstí nic nestalo. Taky za to mohlo nějaký zvíře, myslím, že ještě Čenda ![]()
No ja som ntb vyhodila doslova do vzduchu. Amy ma uhryzla do nohy(nechtiac, myslela si že som loptička ) a ja som vyskočila zo stoličky a ntb letel izbou. Nič sa mu našťastie nestalo ![]()
von tam na něj Rufík dělal ale takovej hnusnej ksicht s jednou škraní ohrnutou a přivyceněným zubem, von to Goliášek nemá rád, když se na něj někdo hnusně kouká :-D
A tak to je jina, na Goliaska se nikdo cenit nebude![]()
Goliášek nemá rád, když se na nej nekdo hnusne kouká ![]()
Po psím se s nimi člověk bohužel nedomluví, ale zase jim může napustit koupadlo :-).

luxus
vaši psi mají vlastní koupadlo? můžeme přijet na exkurzi? ![]()
tak to je hodně velkej luxus! To musí každej flat mít!
waaaaau ![]()
tak toto musi byt flati raj! su nadherni
predstavujem si, ako tam v horucavach stoja a cihaju ako krokodily :-D
Mají ho půjčený od tchýně :-). Čistě teoreticky bysme jim mohli něco vybudovat i doma, ale to bysme si na sebe upletli fakt bič.
A klidně přijeďte i s Pupíkem! ;-)
Kašli na ty internety a pojď si hrát! ![]()
![]()
je a můžem taky přijet? Ale Rufíček se teda bude jenom koukat z dostatečný vzdálenosti, aby na něj ani nekáplo
tyjo, jak mi přijde, že ty vedra snáší docela dobře, tak včera jsme jen obešli barák a měl úplně vařící tlapičky, ty chodníky pro ně asi taky nejsou nic moc. Sli jsme na pořádnou procházku až za tmy. Furt jsme sledovali, jak na na nás jde ta strašná bouřka, ale Prahu to jen velmi mírně lízlo někdy kolem půlnoci, spadlo jen pár kapek

Ty šťastný čumáčky
Včera jsem viděla hnědého flata v půl třetí na Národce, úplně mi ho bylo líto a říkala jsem si "chudáku, ty bys měl být u vody" ![]()
Wau tak to sa majú u vás ako králi
Ja by som tiež prišla s Amy ak by sa konalo hromadné kúpanie :D
Chodíme teraz na dlhé prechádzky až večer, včera sme sa vybrali na záhradu a ten kloš je teda strašná mrcha, bol všade. ![]()
Jo, nove chovam i sovy :-) zatim teda jen jednu, az budu vedet, jestli je to ta sova nebo ten sova, tak se zacnu poohlizet po druhy do paru. Je to sycek obecny. Uz jsem na nej mela policeno dlouho, ale nebylo misto. Moc se teda nenechal/a ochocit (presneji jsem na to nemela uplne moc casu, hekticky obdobi zrovna), tak je to ponekud plasan.
Jazykove okenko: slovensky je to kuvik placlivy a syckovat se rekne kuvikat. To pobavilo :-)
Tak vam oficialne zavidim ![]()
hromadné kúpanie! joooo! kde že se to koupadlo nachází? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.