Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 07:27

Většinou to funguje na něco, co až tak úplně nechceš, ale občas se povede i něco dobrého, jako například ta kočička. Na peníze to nefunguje nikdy.

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 07:34
Reakce na Bledule:

Podle me to funguje spolehlive,akorat jak to přání letí vesmírem,většinou se na tom aspoň něco malýho podělá ;-) 

ale distribuce koček funguje fakt spolehlivě

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 07:37
Reakce na Potrefenáhusa:

Jsou asi v rozdělovníku na prvním místě.

Offline moora
8662 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 08:07
Reakce na Potrefenáhusa:

Jo, pokud si clovek neco hodne preje, tak mu to vesmir splni, akorat ze si (vesmir) vzdycky vtipne vymysli vlastni zpusob jak mu ho splni :-)

Ostatne "at se ti splni vsechna tvoje prani" je stara cinska kletba

Offline Janulik03
19996 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 08:53

Práve mi hlási kolegyňa, že má nové mačiatko. Tiež k nim prišlo.

Ale aby toho nebolo málo, tak že nejaký ich sused kým bola ona v práci a doma len jej muž a 8 ročná dcéra, priniesol cca 3 ročného psa, že si ho dcera može nechat zatial týždena potom že mu ho MOŽE vrátiť. 

No jej muže tam má partiu , čo mu robia strechu, evodentne mu nedotieklo, že pes na týžden pre decko znamebná, že už je vlastne ich. Kolegyna na prášky, dom rozostavaný, dvor samé bahno po mechanizmoch, do toho mača, pes a nadšná dcéra. Len teda neviem ako totok dopadne. 

Furt neviem, čo to s tým psom vlastne malo znamenať, odkial ho vzal, čí je a prečo.....Tak o týžden sa hádam dozvieme viac. Sused sa prepadol pod zem. 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 09:35
Reakce na Janulik03:

No,holčička si evidentně přála pejska a vesmír to zařídil 

Offline Magráta
8096 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 09:39
Reakce na moora:

Jo, pokud si clovek neco hodne preje, tak mu to vesmir splni, akorat ze si (vesmir) vzdycky vtipne vymysli vlastni zpusob jak mu ho splni :-)

Ostatne "at se ti splni vsechna tvoje prani" je stara cinska kletba

ano, přesně tak

proto si dávám pozor na to, co si přeju, a někdy si radši nic nepřeju

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 09:46

Díky všem za podporu :-). Já bych byla centrální distribuci skutečně vděčná, ale jedinej důvod, proč u nás žádná kočka není, je, že ji mít doma nemůžu. Leda bych se vzdala dejchání. Teď je kočka na takové polootevřené terase, hraju si s ní tam, ale i když si ji nedávám na sebe a ruce si myju až k loktům důkladněji než primář Sova, tak to není nic platný :-(.

Včera jsme poctivě obešli všechny polosamoty v okolí, ze kterých by kotě teoreticky mohlo být, ale samozřejmě nikomu nechybí. Dnes ho vezmeme k místnímu vetovi kvůli očkování a odčervení, a když si ho nebudou chtít nechat tu, tak ji vezmeme s sebou a budeme hledat azyl už z domova.

Já bych byla ráda, kdyby mohla zůstat tady u tchýně, jsou tu dobrý podmínky k takovýmu polovenkovnímu provozu a skoro pořád tu někdo je. Zatím je to nerozhodnutý, ale ráno jsme tří obřích misek se psím žrádlem našla na lince i jednu malou, tak by to i mohlo klapnout :-D.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 10:42
Reakce na paktofonika:

Tykání je v pořádku, stejně mám kolikrát pocit, že si tady s některými uživatelkami tykám jak pan Prag s panem Moritzem :-).

Janulik03 Na vás s těmi přišedšími kočkami jsme si hned vzpomněla, a taky na Jinou Realitu. Pes na týden je dobrý vtip, co je zač (velikost, rasa)?

Offline Kokoska
34402 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 10:46
Reakce na moora:

Já to znám jako nějaké snad arabské? rčení "Dávej si pozor na to, co si přeješ, mohlo by se ti to vyplnit." A funguje to. Asi proto, že člověk si to přání nějak idealizuje, představuje si, jak by to bylo úžasný... a ono to pak někdy tak úplně úžasný není.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 10:48
Reakce na Zina:

No to je škoda. Ja som práve zabudla na tvoju alergiu.  

Tak dúfam ze nový domov u tchyne klapne. Držím mačiatku palce  

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 10:52
Reakce na Kokoska:

podle mě to není tou idealizací, ale že se to spíš vrátí v podobě nějaký bumerangu a klacku pod nohy. Jakože se to sice splní, ale nějak úplně jinak než si člověk přál, takže kdyby věděl, jak to nakonec bude, tak by o to fakt snad radši ani nestál.

Offline Janulik03
19996 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 11:10
Reakce na Zina:

Dokonca mám aj fotku. Celkom milá fenka.

Offline Janulik03
19996 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 11:12

Mna na tom, že sa zjavili mačiatka, najviac fascinuje ten čas. Práve som sa zmierila s odchodom Cheeky a začala pomýšlať na nové mača. Mám sa teda báť ostatných mojich nevyslovených želaní?

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 11:16
Reakce na Janulik03:

kočky fungujou fakt spolehlivě, já to měla specifikovaný i podle barvy a pohlaví :-D

Offline Kokoska
34402 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 11:23
Reakce na Potrefenáhusa:

Někdy asi taky, ale mně už se právě stalo to, co popisuju. V každém případě s velkými přáními a očekáváním se snažím opatrně, ale když člověk pořád sní a doufá, no.

Offline Magráta
8096 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 12:34

Viktorka

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 12:40
Reakce na Magráta:

Viktorka a malá krabica :D 

Offline moora
8662 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 12:42
Reakce na Potrefenáhusa:

Tak nejak. To si clovek treba preje letet vrtulnikem, a pak s nim leti, ale do nemocnice. (priklad)

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 04. srpna 2017 12:48
Reakce na moora:

To jo, jedna známá si takhle přála nějakýho citlivýho chlapa, dokonce si ho i nějak přičarovávala, a pak se jí fakt v životě objevil a citlivej byl, akorát že výhradně na sebe a taky byl dost psychicky labilní. Dost si s ním užila a následný "vymítání" bylo pak taky docela složitý.