Já mám dnes v práci toto

Já mám dnes v práci toto

Máte to tam krásný, u vás v práci :-). A ještě to tamvypadá, že tam máte i relativně chládek.
mate v praci den s detmi?
Bonnie vyzera nadsene!
Jsme včera vyšli na procházku ve čtyřech a vrátili sme se v pěti. Bylo to teda trochu dramatický, bo pro Cida to bylo první setkání s kočkou a byl na volno, jak už byla tam a slyšela jsem syčení, lekla jsem se, že tam bojuje s hadem. Když jsme k němu dosprintovali a vytáhli mu objekt z tlamy, tak jsme zjistili, že je to kotě. Asi vyhozený, bylo v 10 večer na silnici mezi poli a loukami a dost daleko od obydlených baráků.
Naštěstí z toho střetnutí vyšlo bez újmy jak kotě, tak pes (kterej zas dostal důraznej feedback od muže), takže povečeřelo hrubomletý hovězí s droby a teď kempuje na terase a morduje tam rajčata, protože s námi pochopitelně došlo až domů. Za ten olezlej vzhled vděčí Terkovi, kterej ho průběžně olizuje.

Hádám, že po hrubomletym hovězím se ho už nezbavíte
Pěkný je ![]()
![]()
![]()
tchyně má nové koťátko? ![]()
Já bych byla ráda, ladilo by jí k tomu landseerovi :-). Ale ještě nevím, jsou tu hlasy pro i proti. Když to nedopadne, tak ho holt vezmeme s sebou a budeme hledat někoho, kdo by se ho ujal.
Je dost malý, asi teda větší, než byl podle fotek Goliášek, ale ne o moc. Myslím, že by mělo být ještě u kočky :-(.
Goliášek byl fakt poloviční, ten měl ještě kraťounký nožičky a kraťounkej ocásek, ale ona se o něj přestala jeho máma starat, prej čekala další koťata
(koloběh obecních venkovních koček radši popisovat nebudu, je docela rychlej)
tady ve věku cca 7 týdnů a to už byl skoro 14 dní bez mámy. To vaše mi přijde už o něco větší, ale je fakt, že byl pak znát každej tejden navíc. Když už žerou maso, tak myslim, že už jsou celkem v pohodě. Já koupila sušený mlíko pro koťata, ale měli po něm s Čendou oba dost hroznej průjem (bylo myslim ale z kravskýho mlíka, nejsem si teď jistá, jestli na trhu neni něco jinýho ještě, to naše bylo od Gimpetu), nebo myslim se jim dá dát neslazený kondenzovaný mlíko naředěný vodou (už si ty kotěcí odchovy úplně nepamatuju)

Pozerám, že je mesiac nájdených mačiatok. Začínam veriť tomu, že mačky vyrážaju po okolí si hľadat potenciálnych poddaných v tomto čase.
Tohle spíš vypadá, že mu někdo k té cestě do světa pomohl.
Chjo, já si ho chci nechááttt....
pokud uz nema modry ocka tak je velky dost. a krasny:-)) btw znamym taky pes takhle aportoval zatoulany kote a uz je to snad 20 let a madam je furt cupr, i kdyz ji chybi nejaky zuby:P
Akorát já furt někde trajdám a nic! ![]()
Den braní miláčků do práce ![]()
To je jasný, Centrální distribuce zapracovala. Budete si ho muset nechat. ![]()
Však je potřeba letní koťata zavčasu před zimou dobře umístit :-)
Jee tak tá je
Dúfam, že si ju necháte. Si spomínala že si mačku praješ, no tak ti ju Cid našiel. A je evidentné že Terk ju miluje keď ju chodí stále oblizovať. Načo jej hladať nový domov keď už ho našla ![]()
A pardon za tykanie ale ja už v tom mám taký neporiadok že už neviem komu tykám či vykám.
Tady se stačí zmínit, že chceš kočku a čáry máry fuk ..... ![]()
Krásná je a už vypadá jako doma. ![]()
myslíš, že by to fungovalo i na jiný záležitosti?![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.