drzim palce![]()
Chlpáči a iné
Jejda, to je mi líto, tak držíme Pupíčkovi palce ![]()
Já jsem na vás zrovna včera myslela... Tak držím palce.
chudáček
taky na něho myslím
děkuji všem za účast!
před chvílí volal veterinář.
sice má všechno lehce špatně, ale pravděpodobně to není nic strašně hrozného, rakovinu nemá, štítná žláza vyšla jen lehce mimo, což prý může být celkovým zhoršením stavu. asi prý prodělal infekci. nechápu jakou a kde, protože nezvracel, ani neměl jiné problémy, prostě jen olezl z chlupů.
ještě říkal vet, že prý jestli nám ho někdo neotrávil ![]()
včer byl pes úplně mimo, ale možná to bylo i injekcemi, které do něj veterinář napíchal, dnes vypadá už mnohem lépe. takže dieta a hlavně mu asi úplně přestanu dávat granule.
to je dobre.
az bude jist v pohode, muzete na zlepseni srsti zkusit olej Dermanorm.
tak to je dobrá zpráva
Eh, no, při sportu teda nejsem vůbec fotogenická!

náhodou jojo!!! ![]()
Teeda, vy športovkyne. Ako sa Bonnie naučila na beh s vodítkom? Elza nechce pochopit, že ked bežíme, tak to nie je hra , ale fakt budeme bežať. Pri chôdzui pohoda, akonáhle začne bežať, má pocit že sranda a vyskakuje.
Takže dobrá správa v podstate. Len tá otrava teda, je možné to urobiť? Myslím technicky. Je šanca, že by sa po maličkého niekto dostal a dal mu niečo?
naprosto v klidu, prostě by to hodil přes plot :(
ale spíš myslím, že schlamstnul třeba otrávenou myš, pokud vůbec. nejpravděpodobnější mi přijde, že zkrmil nějakou špatnou šarži granulí a neudělalo mu to dobře. možná v době, kdy hodně línal a byl proto náchylný. on se nešetří, běhá jak raketa (a třeba koně při silném línání nemají cválat), takže jedno s druhým a výsledkem je pes vypadající jako hubená černá koza
včera jen ležel na gauči a tak zoufale koukal, byla jsem taky zoufalá.
Tak to jsou snad dobré zprávy.![]()
Mohl někde něco sežrat, co já vím, okusovat něco s jedovatým nátěrem třeba?
Taky mě napadlo, jestli se nemohl přiotrávit. Neolizuje něco, co třeba pomalu působí, takže mu není najednou strašně zle, ale stav se pomalu zhoršuje? Nějaký nátěr třeba?
Fakt jsem neopisovala :)
+ další, které to napadlo :)
fakt nevím, ale na dvoře podle mě nic jedovatého nemáme, boudu už přestal okusovat před pár měsíci, když konečně trochu zmoudřel, i terasu, a na dvoře jinak rostou jen neškodné rostliny, navíc žádná nevypadá, že by ji okusoval
no za tři týdny máme přijít na kontrolu.
před chvílí mi udělal ohromnou radost, protože mi spadl sáček od medu, on na něho hned šlápnul, přilepil se a následně oběhnul celý dům
med je všude.
Koukám, že jsme přemýšlely úplně stejně, pomalá otrava. Asi že ta představa, že by mu někdo něco cíleně podstrčil, je úplně šílená. Co nějací otrávení hlodavci třeba? Já asi moc čtu detektivky, nějaký jed se padáním vlasů myslím projevuje.
držím Pupkovi palce ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje