To ma mrzí ![]()
Chlpáči a iné

Ťuť, modroočko![]()
Škoda, ale snad se teda aspoň netrápil.
Fakt má bobík každé oko jiné?
![]()
![]()
Fotka růžovýho pupíčku by nebyla? ![]()
![]()

To je miminko
Prosim vas, poraďte. Susedovie kocúr mi chodí posledné dva týždne vykonávať veľkú potrebu na trávnik. Každý den nájdem tri kopy, trávnik je uz celkom poznačený, nakoľko stale prší, tak to nejde ani poriadne zobrať.
Co urobit, aby vykonával potrebu inde?
![]()
![]()
jeeeeeeej
meno miminka? fotka s Amy? ako reaguje Amy?
drzim palce! :-)
aj mna to mrzi...
uff, tak to mi odlahlo, ze to nakoniec dobre dopadlo. tak nech je Pupicek cim skor fit!
minuly tyzden som si prezila strasne stresy s Blackom... ale nakoniec to (klop, klop) je fajn.
Bonnie je uplne najstastnejsi pes!!! slusi vam to obom ![]()
Co se stalo?
piatkove nocne vencenie - kopka po Blackovi plna cervikov. v sobotu rano zacal Black kaslat a akokeby sa dusit. v tej panike som si myslela, ze uz ma snad plne pluca cervikov a ja som si nic nevsimla - no hororove scenare aj napriek tomu, ze dovtedy boli kopky vzdy ciste + odcervenie v januari pred ockovanim... koprologia, vysetrenie srdca a pod., = vysledky super (tesim sa z toho velmi s ohladom na Blačkov vek). vo vysledku sme sa s lekarkou zhodli na tom, ze som v tej tme jednoducho musela odpratat nespravnu kopku
Blackovo kaslanie pravdepodobne sposobuje otcova nova extra aromaticka voda po holeni. no. ale bala som sa velmi.
Tak to dobře dopadlo, to srdce by mě v souvislosti s kašláním taky napadlo, ale jestli koprologie i vyšetření srdce dopadlo dobře, tak jsi asi fakt šáhla vedle. Mně se to večer občas taky podaří, ne každý to tu sbírá, ale většinou si všimnu, že je to ...ehm... studený.
Vodu po holení tátovi z něco vyměň, nebo o s ní vyhoď před barák, jako to otcové dělají některým zdejším přispěvatelkám :-).
Bolo mokro, takze som si dokazala vysvetlit aj tu "teplotu"
A kedze to bolo par minut po tom, co som v kine videla "it", fakt som panikarila, ze sa mi deju moje nocne mory... No priserny vikend. Kedze su vysledky ok, aspon ma Blacky absolvovanu preventivku; vek by mu lekarka netipla ani od pohladu, ani z vysledkov :-)
Ťuťuňuňu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje