Co Amy na to říká?
Chlpáči a iné
Malý ešte nemá meno
, veľmi rýchlo sa rozkukal a dnes už je ako doma. Je úplne iný ako bola Amy, ona sa viac bála a tento už preštudoval celý byt, hneď sa zorientoval kde sú hračky a kde má miesto. Má jedno oko modré a jedno čierne.
No a Amy je nadšená, len musím dávať pozor pretože sa s ním chce stále hrať. Dnes už je to lepšie, ale včera bola ako na ihličkách, ani spať nechcela. V noci som spala s nimi v obývačke(ešte nieje hotová ohrádka) a pekne spali vedľa seba. Dnes je už vačší kľud, aktuálne obaja spia.
Tak foť, dokud se nehejbou. ![]()
Ten je krásny ![]()
Ty tlapičky! :-)
:-)

...a ta vykuchana opica medzi nimi ![]()

Venku prší...
Instatip: 3frenchiesinapod

![]()

Páni, to je ale zlatíčko! ![]()
![]()
![]()
jezusmarjá ![]()
Ale nechali ti tam místo veprostřed, to je od nich velkorysý! :-)
To je hyperroztomilý štěňátko
A este prispevok do debaty o foteni ciernych psov:

Blackinko dostal novy bio-eko-raw pelech ;-)
Haha, chvíľu mi trvalo než som prišla na to kde končí pelech a začína Blackino ![]()
Jéjda, to je taak krásne šteniatko. Bože , ja hádam kupim Elzičke kamošku.
![]()

Bože, já chci taky takové štěňátko, to je vážně skoro jako lidské mimino! A když si představím, jaký sladký život ho čeká...
Já jsem možná měla výběr literatury předem konzultovat

Stenatko je nadherne ![]()
Tak odfotit ich spolu je zatiaľ umenie. Šteniatko ma už aj meno, Tysona som ukecala ale Percyho nie. Takže je to Percy. Ale podľa mňa mu to sadlo a ne tváril sa žeby sa mu to nepáčilo
Je rozkošný. Doma je od piatku veselo.Uvidime čo prinesie tento týždeň. Priateľ je s nimi doma. Nevyspali sme sa ale vrátiť ho nepôjdeme. Čo to musí byť za ľudí čo idú vrátiť šteniatko.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje