Percy nemá meno po tejto postave, ale pobavila ma tá zhoda.

Tie vytreštené oči. ![]()
Šiš no jó! To mi vůbec nedošlo, takhle souvislost. V tom snu šlo pochopitelně o Michaela Jacksona a já vysvětlovala, že to jméno mám spojené s titulní hrdinkou filmu Jacksonina cesta, ale že je mi jasné, že ho asi už nikdo nezná. Ovšem Percy Jackson je top hrdina má dcery a doteď jsem na něj vůbec nevzpomněla!![]()
boží dvojka ![]()
(ozývá se u mě šišlací reflex ...)
Jonasek roste a blbe se foti

ale božínku!!!![]()
Byl plachy tak, ze bral do zajecich sotva nekoho jen zahlidnul. Ale to je pryc, ted se tuli non stop a kdyz ma pocit, ze je to malo, tak se rodicum splha nahoru po noze.
to šplhání dělala Godzillka a bylo to tak strašný, že nezbejvalo, než ji pořádně vykrmit, aby to už nešlo
No jo, me se to nastesti netyka. Ja Jonaska uvidim az cca za mesic. Ale jsem na neho zvedava.
ten je krásnej ![]()
Fuska šplhá furt, ale tu asi nevykrmím :-) je fakt maličká. Šplhá na mě pokaždé když přijdu a nevěnuju se jí okamžitě. Takže všechny moje džíny jsou voškubaný ![]()
Percy je super prcík!!
Jonášek moc roztomilej, krásný koťátko. Co by na něj asi tak řekly holky? ![]()
90% spoločných fotiek vyzerá takto

Su pozoruje, co se vari. ![]()

Nádherná fotka.
Ona se foti hrozne snadno, je fotogenicka
Myslim, ze ty nej fotky sem ted budes dodavat ty![]()
Dakujem pekne, vyskúšam.
To je fakt modelka :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.