no je k sežrání ![]()
Chlpáči a iné
Je srandovní, jak už mají teď stejně velký tlapy :-).
ta společná fotka je skvělá
doufám, že se ti brzo podaří nějaké další
Nemožem prestat pozerat na fotku. Dnes toho vela nenarobím, bože, fakt tužim po šteniatku......
mno, taky bych jako chtěla další štěňátko. ale štěňátko, které bude pořád štěňátko, hebké a voňavé, ne obří neunavitelný nezastavitelný smraďoch ![]()
vypadá líp a je opět akční
už mu skoro vylínala všechna rezavá srst, ale líná pořád hrozně.
moc by mě zajímalo, co mu bylo, jestli byl fakt otrávený, nebo infekce, veterinář říkal, že to prý může být velkým stresem a oba rodiče jsou vážně nemocní, což je dost stres, tak nevím.
žere, běhá, tak snad to bude už dobrý. kila zatím zpátky nemá, i když ho krmím mocně.
Tak snad to oba zvládnete. Všichni.
miluju ty jejich drzý výrazy ![]()

Ta posledni fotka
![]()
Mně se o Percym dnes zdálo! Hlavně o jeho jménu, že jsem ti říkala, že to jméno, co jste vybrali (ve snu to nebyl Percy) , je nakonec zase pohlavně dvojznačné.![]()
A koukám, že mají víc hraček, než leckteré lidské mládě.![]()
Hračiek majú až až a to je košík v podstate prázdny. Ale mám pocit že sa budú vždy naťahovať iba o jednu. ![]()
A asi som tu s tým menom otravovala až priveľmi :D
... neunavitelný nezastavitelný smraďoch ...
vy jste se někde potkali se Cidem? :-D
![]()
jinak musím říct, že venčení psa s delší srstí teď na podzim je fakt utrpení.
pokaždé se vrátí obalený lepivými kuličkami různých druhů. netuším, kde to na sebe stíhá nabalovat, nepřijde mi, že by pobíhal roštím. už nemám sílu to z něj po jedné tahat (vyčesat to nejde
). pomoc. závidím všem, kdo mají krátkosrsté psy ![]()
No výběr jména je zodpovědnost, myslím, že si všechny vážíme, že jsme se mohly malinko podílet. A ehm, v tom snu se jmnenovat Jackson![]()
Nevím, jestli už vám to někdo mezitím neporadil: Ve zverimexu prodávají takový roztok, který se dá nalít/nastříkat na ta místa, kam kočky (nebo i psy) chodí a odpuzuje je to - smrdí jim to. Mám vyzkoušené na našich kočkách - neškodí to jim ani podlaze/záhonu. Spíš je probém, jestli je to nějaká velká plocha - možná bych zkusila nejdřív po obvodu... Já jsem měla myslím od zn. Trixie, jmenovalo se to nějak jako Anti-kot. Ale určitě je toho víc.
miluju ty jejich drzý výrazy ![]()
Jako nevotravuj a vypal ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje