Budeme na vás myslet!
Chlpáči a iné
Drzim palce Misutce!
chudatko.... takdy se pridavam....
Myslím na vás obě. ![]()
My byli včera na Amerikách

![]()
Mišutka všem moc děkuje. Nejsme o moc chytřejší. Mišutka technicky vzato nekulhá, ale nožka se jí podlamuje, došlapuje skoro až na hlezenní kloub. Ale asi ji to nebolí. Doktor ji zkoumal, lezl po podlaze, aby dobře viděl, prohmatával.
Žádné zranění či hmatnou vadu nenašel. Takže nejspíš něco neurologického. Možná i metastaze, ale prý ne moc pravděpodobné.
Tak ji budeme chvíli pozorovat, snad se nebude horšit.
čumáček![]()
Mišutka je statečná kočička bojovnice, snad to zvládne. A taky držím palce!
A jak se vám tam líbilo? My tam byli asi před dvěma lety, já jsem na to byla strašně natěšená, kamarádi trampi, ročník 70, o Americe vyprávěli legendy, a byla jsem tím trochu zklamaná. Lom a voda samozřejmě dobrý, ale jinak dost lidí, až davy, a všude kolem pěšin binec, bohužel. Za to to místo samo nemůže, ale očekávaný čaro se nějak nedostavilo.
![]()
![]()
Čumáček. ![]()
My šli kolem Velké a Malé a pak dál k Bubovickým vodopádům a zpátky, dolů k jezírkům jsme nešli. Jak je někde zákaz vstupu, tak já ho striktně dodržuju
, navíc bylo mokro a vzhledem ke geologickému profilu oblasti se na nás lepilo echt klouzavé blátíčko, mokrý skály a tak. Na druhou stranu tam zase díky tomu nebylo tolik lidí, jen pár jich kroužilo kolem Velké, dál jsme potkali už asi jen tři další malé skupinky/rodiny. Ale ty barvy těch stromů ve spojení s barvou vápence a naprosto neuvěřitelnou barvou vody v maloamerickém jezírku, to bylo něco! Já tam teda byla podruhé, poprvé jsem se tam stavila s kolegy na svačinu při pracovní cestě z Káčka v únoru, a to teda bylo tehdy dost depresivní.
Koukáme na zářezy karlštejnského údolí

Život s flatem
Vrátím se z podzimní procházky, utřu všech osm psích tlapek, vyjdu nahoru do patra a pak do koupelny, kde roztočím kohoutky sprchy a odměním se za časné vstávání a každodenní výšlap do kopce. Zavřu oči a přemýšlím o všem možném i o tom, že se psy není člověk nikdy sám, že jejich přítomnost v domě, dnes výjimečně tichá a vlastně jen tušená, dává domu jinou atmosféru. Pak ucítím lehký závan vzduchu na koleni, otevřu oči a zjistím, že už nějakou dobu nestojím v té sprše sama :-]].
Tak ja mam jednu jistotu,ze tohle se mi fakt nikdy nestane :-)))
Moc děkuju za tip na granule - vzala jsem N&D Low Grain DOG Adult Maxi Lamb & Blueberry.
Dneska večer mi to doveze "Rychlý pes"
Uvidím, co na to řekne Ronýsek. Taky jsem přihodila vzoreček Marp Natural - Green Mountains.
Ten odkaz na hodnocení granulí je moc fajn. Docela mě překvapilo, že značky jako Eukanuba, Royal Canin, Hill´s apod., kterýma jsem svoje RR krmila, jsou jen předraženej šunt ![]()
A gratuluju ke štěňátku - je krásnej! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje