Super, dúfam že mu bude chutiť. Ono totiž v lacných granulách sú rôzne dochucovadlá ktoré v tých kvalitnejších niesú takže pes môže mať s prechodom trochu problém. A ďakujem :)
Chlpáči a iné
Presne ako píše Potrefenáhusa , to sa mi nemože stať. Ale je to krásna historka a myslím, že by som asi trošku, nie teda asi viac začala kričať. ![]()
to je hrozne hezky (i ten hororovej zaver;-))
tu jinou atmosferu v dome umi i kocky, jsem si to uvedomila kdyz kocicak chybel..
![]()
Marp má teď netopýrka i kočky. Spokojenost na všech stranách.
když voni tyhle značky byly strašně tlačený, i veterinářema, někdy kolem toho r. 2000, kdy jsem si pořídila Čendu. A nic moc jinýho lepšího ani v tý době moc nebylo. Ale od tý doby se hodně změnilo a jde krmit psa mnohem líp.
Mišutka ![]()
Čakanie pred kupelkou až vyjdem.

Chýba mi moja placka...

Jak to, že čekají jen dva kousky?
Zlatíčko ![]()
+ viktorka_od splavu a ostatní, díky :-). Hororový to moc nebylo, já si myslela, že se mi víc pootevřelo okno a je to průvan, následnej pohled na Cida pod sprchou byl samozřejme k nezaplacení :-)).
Jinak do sprchy za mnou ještě žádnej pes nevlezl, oni flati, aspoň ti moji, dost rozlišujou, jestli se jedná o řeku/rybník/potok/moře/libovolně zelenou/hnědou/modrou vodu, ANEBO koupelnu, kde hrozí umytí šampónem.
Ke granulím mě napadá, že se za posledních 10-15 let asi i změnil názor na to, co mají kvalitní granule obsahovat, kdoví, jak se budeme na ty současný dívat za 15 let.

Ten je tááák krásnej
.
No je. Stačí ze na mňa kuk a ![]()
Tak, a teď ses usvědčila, že je plyšovej, protože není možný, aby s takhle růžovýma pacinkama a bílýma drápkama byl něldy v životě venku! :-D
a už mu stojí i to druhý ouško, žejo?
S vám já nehraju, jak to děláte?! :-D Za mnou leze moje nebohý štěňátko už i do lázně, ale pracky má pořád jak pásovec po šichtě!
A je teda fakt nádhernej
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje