Tak trochu, ešte to nieje stopercentne. Pani vet kázala masírovať tak masírujem. Kázala masírovať aj semenníky aby mu zostupili.
Chlpáči a iné
to je za hranici toho, co se da okomentovat. je proste uplne nejvic bozi.
Janulik03 ta cekajici dvojka je super. Se divim, ze zustali pred dverma. Moje zabavne kocici duo tam vzdy naprosto suverenne nakraci se mnou, ulozi se a proste cumi
si nepamatuju, kdy jsem byla v koupelne sama
Bábätko ![]()
![]()
![]()
Percy je rozkošnej ![]()
Jinak, k té veterinární péči... někdy se mi zdá, že se to přehání a razím tezi, že zvíře je zvíře a jako takové - když nejde vysloveně o holý život - by se mělo spíš nechat na pokoji.
Tak minule jsme s Otíčkem vyfásli tu dezinfekci a mastičku (a antibiotika) kvůli těm nerozpadlejm stehům a já brblala tak nějak jako v předešlý větě. Stejnou péči jsme měli věnovat i ehm, kulkám, kde měl po kastraci podobnej problém jako na hlavě. S hanbou se přiznám, že toho už jsem nebyla schopná, pročež jsem mu na kulky ani nesáhla.
A hle: při dnešní kontrole veterinářka skákala radostí, kterak její rady, pomůcky a zejména moje pečlivá snaha přinesly ovoce, neboť kulky jsou jako nové. Na rozdíl od hlavy - která se sice taky pěkně hojí, ale přece jen ne tak dokonale.
Celou dobu její nadšené tirády jsem se dusila, až mi lezly oči z důlků - doufám, že se mi to podařilo uhrát na to, že jen obtížně přemáhám dojetí.
Jinak všechno cajk, neshledána vůbec žádná jiná závada, tak snad s náma Otíček chvilku pobude, když přežije i občasnou návštěvu veteriny ![]()
Už má uši v pozoru.
![]()
Jezííís, on je fakt plyšáček.
(I když masírování semeníků mne tedy vrátilo zpět na zem. Uh.)

božínku, to snad ani není živý, to musí být plyšový! ![]()
![]()
Já se strašně omlouvám, pejsek je samozřejmě roztomilost sama, ale vždycky, když vidím fotku, vybaví se mi ta postava z Harryho Pottera s tím modrým umělým okem.
nene!
Tak to je ale spis pochvala!!!!
Ale já vůbec nemyslím, že jako vypadá hnusně. Jen prostě si vzpomenu, že v Harrym byl chlap s jedním velkým modrým okem ![]()
Taky muze byt Percy jako Albus Percival Wulfric...
Ja Inkoustkovi semeniky (resp. spis chamovody) nemasirovala a ta kulka mu nesestoupila, proto je kastrovanej, vysoke riziko rakoviny...
Já jsem psům taky nic nemasírovala.
A říkali nám teda, že v 8 týdnech, kdy se většinou štěně bere, by už měly být varlata sestouplý, nebo u mohutnějších štěňat jednoznačně hmatný. Nevím ale, jestli se malý rasy neodebírají dřív?
Zle som to napísala.
Keď sme si Percyho brali tak varlata hmatateľné mal, boli sme s tým aj u vet a tá tvrdila že obe varlata sú hmatateľné a že ešte nieje neskoro aby zostúpila. Samozrejme keď nezostúpia do 2mes tak je to dôvod na vyradenie z chovu. Každopádne aj tak by Percy do chovu zaradený nebol a kastrovaný bude tak či tak, pri jeho prevzatí sme si boli vedomí tohto problému.
Já se strašně omlouvám, pejsek je samozřejmě roztomilost sama, ale vždycky, když vidím fotku, vybaví se mi ta postava z Harryho Pottera s tím modrým umělým okem.
To je v pohode. ![]()
Práve doma škemrám, že potrebujeme šteniatko. Asi im ukážem tuto fotku a bude to na istotu. ![]()
Som bola zamknutá. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje