No ona se samozrejme musi vylepit na polstar, protoze dve deky, prehoz a druhy prehoz jsou carevnicce malo, ze ano! Neco tam domluvily a pak zacla show, litaly najeze jak silene. A dekuju.
Chlpáči a iné
Lidi si nechají navykládat kdeco, já už jsem slyšela spoustu takových zdůvodnění, proč pes nemá PP, krom toho, že štěně bylo 5./10./15. z vrhu, taky že bylo moc velký/malý, málo kousalo!, mělo někde tři bílý chlupy a asi nejlepší - mělo moc krátkou ridge :-). Když je kupec neinformovanej a ještě množitel to zdůvodnění podpoří větou "stejně ho nechcete TRÁPIT na výstavách, ne?", tak má svých pár tisíc v podstatě v kapse.
co krátkej ridge... já už jsem i slyšela od lidí, že jim bylo řečeno, že ten (chybějící!!!) ridge přece teprve doroste!
![]()
Ja mela na mysli ten brzky odber stenete :) papiry krysarici taky dostavaji az kolem tretiho mesice :)
k nam na cvicak prisla pani s ruskym terierom - kontaktovala trenerku s tym, ze je tam "jazykova bariera". psik mal toho casu 4 mesiace
podla tejto logiky by som na vlciaka mala hovorit nemecky ![]()
a o dalsich podobnych perlickach by som mohla rozpravat a rozpravat...
Percy je perfektny
a Sweet Potato: drzim/e palce Misutke ![]()
jazyková bariéra
Klidně vyprávějte dál!
Viktorka ![]()

packa
vegani
Vaše parta je fakt krásná a ještě jede na trendy vlně :-).
dobrej meeting point u travičky :-D
Potrefenáhusa díky, jsou to miláčkové ![]()
Taky nejsem v koupelně sama. A trávu kocour miluje.

To je skvela banda! Akorat by se mi vsichni pletli dohromady.
...ááách, tak to je líbezný slaďoušek.! Úplně bych ho u m a č k a l a.!![]()
samí krášní zvířecí miláčci se taky zase vyrojili, už ani nejmenuju jednotlivě, jen bych na někoho zapomněla ![]()
![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje