Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 09:34
Reakce na paktofonika:

Zase to máš krát dva :-D.

Ze židle jsem nadšená, tak to bude vypadat, jako když mám z prodeje podíly, ale bohužel nemám :-). Mám problémy s páteří, tuhle jsem si koupila před dvěma lety po 3týdenní intenzivní rehabilitaci, do prodejny jsem dovlekla svojí fyzioterapeutku z nemocnice, aby mi kdyžtak řekla, že to je vyhazování peněz, ale neřekla. 

Kombinuje možnosti aktivního sedu jako na míči se správným sezením u počítače, první dny na ní teda nemusí být moc příjemné, jak chybí příslušné svalstvo, ale pak se člověku naopak divně sedí na klasické kancelářské židli. Na problémy s bederkou mi myslím dost pomohla, samozřejmě bez té fyzioterapie by se kouzlo nedostavilo.

Edit: Model mám Apollo.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 09:45
Reakce na Zina:

No krát dva. Ja už sa teraz chytám za hlavu pretože viem ze Percy bude veľký. Už ma hlavu ako Amy, labky ma väčšie už dávno. No obr. Dúfam že nepresiahne 11kg. Teda aj keby aj tak ho budem ľúbiť ale tak netreba to preháňať 

A tak trochu som si aj myslela ze to je Spinalis,už ju tu niekto chválil. Neviem ci nie Kokoska. Teraz to nieje aktuálne ale až budem vyberať tak sa na ne pozriem. Zrovna stolička k PC je taky slabý článok v predstavách o zariadení bytu. Väčšinou tie pekne sú nepohodlné a tie pohodlnejšie sú preplácané. 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 10:00
Reakce na paktofonika:

To se ti nedivím, já jsem taky ráda, že Terk se Cidem nemíří na 40kilovou hranici, jsou takoví akorát střední :-).

Mně se ten model Apollo i líbí, máme ji  v interiéru, ve spodním patře máme propojenou obýváko-herno-pracovnu. Ta židle je tu ještě s dřevěným  pódiem asi nejhezčí, horší je těch milion kabelů od všeho, ale stoly s úložnými prostory na ně jsou prostě jednou z mnoha věcí v pořadí (stejně jako druhé apollo pro muže). 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 10:10
Reakce na Zina:

Káble od všetkého si viem predstaviť. Tiež z toho chytám paniku. Ináč obývako-herno-pracovna znie skvelo :)

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 10:18

Abych nevypada jak prodejce židlí, tak tady mám jedno důkazní foto z víkendu - Cid se slečnou handlerkou (a s kolegou :-).

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 10:21
Reakce na Zina:

Predavač stoličiek 

A ak by som nevedela že je Cid ostrihaný tak fakt by som si nevedela tipnúť ktorý je on :) (správne tipujem, že je vľavo na fotke?)

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 10:51
Reakce na paktofonika:

Jako byla by se mi tam jedna stolička hodila, vystavovací profíci si je tam nosí běžně :-D. Cid je vpravo, on vypadá ostříhaný takhle .

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 10:55
Reakce na Zina:

Haha, už ťa vidím ako sedíš na výstave na svojej Apollo stoličke :D 

A teda si hovorím, aaa ten vľavo je tak ostrihaný to musí byť určite Cid. No a nie :D Tak to je potom ten vľavo pomaly nakrátko 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 13:33
Reakce na paktofonika:

Já mám model Ergonomic a jsem moc spokojená. Ta židle vypadá trochu jednodušeji, ale princip sezení je stejný. Mám celou černou.

Offline Potrefenáhusa
38531 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 13:39

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 02:12
Reakce na Zina:

To jo, cvičák, co má palahniukowa, je taky můj sen. Včetně spolucvičících, co v případě nouze naloží psa a přivezou ho zpátky vydováněného :-).  

palahniukowa ma tolko roboty, ze nevie, kde jej hlava stoji, preto je za ludskych a psich kamosov, ktori jej vezmu Zunidlo vybehat sa, vyjasit s kamosmi a este s nou aj trening daju a fotku poslu, najviac vdacna! trosku to tu vytapetujem teda

inak, uz si nemyslim, ze Zuna je "zlta", je viac biela ako svajciar!!! :-D 

ehm :-D

musim povedat, ze po dvoch rokoch tazkeho boja mam doma super psa.

a blahozelame Cidovi k vystave!

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 02:19
Reakce na paktofonika:

drzim palce na cvicaku, kombinacia individualky a skupinoveho vycviku znie super! urcite daj vediet, ake mas z toho dojmy a co na to Amy  a Percy  

a nahodou, nas cvicak je v malom meste (cca 30 000 obyvatelov) a trenerky mame teda rovno tri :-) 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 02:20
Reakce na Potrefenáhusa:

poprosim oboch pomojkat (len aby sa nezabudlo, ze je to moja milovana kocko-psia parta!) 

Online Garfie
28249 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 03:01

Chvíli jsem váhala, jestli to dát do Cestování nebo do Vtipů....ale nakonec sem. Úlovky z japonského Pet shopu. :-)

Kimona na pejsky a moučníky pro psy (ušetřím vás vánočních oblečků a dárků a speciálních vánočních menu 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 06:35
Reakce na Garfie:

Wau, tie kimoná sú krásne. Na nosenie určite nie ale aspoň na fotku by to bolo. Nádhera. A bavia ma aj tie torty.

Online Garfie
28249 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 06:38
Reakce na paktofonika:

No pejskaři by tam zbláznili, mají tam kde co :-) A kimona i pro kluky 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 06:41
Reakce na Garfie:

Juu, ten zelenočervený vľavo vyzeraá krásne. Aj ten kožúšok vpravo. No hneď by som to tam skúpila. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 08:27

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 08:35
Reakce na paktofonika:

To je krásná fotka .

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 08:38
Reakce na 999:

Som mu hovorila že tam sedieť nesmie, tak krútil hlavou a tváril sa že nerozumie.