Jsem rada, ze je vsechno v poradku! :)
Chlpáči a iné
drzim palce na cvicaku, kombinacia individualky a skupinoveho vycviku znie super! urcite daj vediet, ake mas z toho dojmy a co na to Amy
a Percy
a nahodou, nas cvicak je v malom meste (cca 30 000 obyvatelov) a trenerky mame teda rovno tri :-)
Jasné dám vedieť. A ten tvoj cvičák to je zázrak normálne. A pozdravujem šikovnicu Zunku a Blackina. A ako to že tu nemáme jeho foto. A moc sa nepreťažuj ![]()
Mít ho doma, tak bych nic neudělala... Střídavě bych ho hladila a fotila
.
Přiznávám, že mi tu se Zunkou chybíte, ale chápu, že práce se neptá. Fotky jsou nádherný, respektive ta atmosféra zachycená na nich.
Percy je teda koukám taky rozenej komediant! ![]()
Zdravím, už jsem si říkala, co s váma je, fajn, že se máte všichni dobře! ![]()
A to tam Percy vylezl sám? To je šikovnej!
dejte se fakt k cirkusu :-D
Úplne sám.
Prala som poťahy na vankúše no a oni proste chcú ležať na mäkkom takže gauč prázdny a kreslo obsadene.
Presne toto mi hovoril ráno priateľ keď som mu ukazovala fotky. Ale aspoň je sranda. ![]()
Ty vaše fotky a Goliáše jsou naprosto úžasný ![]()
Tak to je super. Já myslela, že jsi ho tam posadila, i tak to bylo hodně dobrý, ale takhle je to ještě lepší :-D.
No nie, vedľa je gauč, to len si prejde na kreslo a je tam. A vyškriabať sa na vankúše nieje umenie. Už sme museli dvakrát zvýšiť ohradenie výbehu pretože ho preskočil. ![]()
Já se těším, až s ním začnete chodit cvičit :-) Jsem teda nikdy bostonka cvičit neviděla, ale tak nějak mi přijde, že to bude sranda
.
No s Amy sme cvičiť chodili ale len na skupinovky a teda ju to hrozne nebavilo. Prvú polhodinu bola úplne vzorná a potom ju to prestalo baviť , dávala som jej povel a ona sa pozerala preč a tvárila sa že tam niesom, odmietala odmeny, ľahla si a nechcela chodiť. No trapas
Hodina je pre ňu dlho, pol hodiny zvládla úplne v pohode. Tvrdohlavá je veľmi. Percy je úplne iný, teda tie plemenné povahové rysy majú rovnaké ale v určitých veciach sú veľmi rozdielny. Tak uvidíme no.
![]()

percy na hrášku ![]()
nevím, kolik váží amy, ale i kdyby vážila těch 11 kg, tak vás uklidním. i kdybyste si koupila ještě jednoho percyho, pořád budou všichni tři vážit dohromady méně, než jeden pupek ![]()
Amy váži 7,5 a Percy 3,5 takže dohromady majú aktuálne 11
Koľko že to váži Pupík?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje