už snad zase nabral po nemoci, takže nějak 38-40 kg :)
Chlpáči a iné
Je fakt neuvěřitelně fotogenickej a krásnej samozřejmě ![]()
& Potrefenáhusa jeee, to je velmi mile, dakujem/e
sme v pohode vsetci (traja), konecne.
no ved ja sem chodim poctivo nakukovat a kochat sa! ale musim povedat, ze Zunka to zvlada bravurne: sprava sa super ci v praci, alebo ked ju necham doma - prichody/odchody pokojne, ziaden "plac", doma poriadok. este pred rokom som bola zufala.
ale Zuna je stale "zabavne" sidlo: cez vikend sme boli s kamaratmi z cviciska na vylete pri vode. vsetky psy sa rozbehli do krovia smerom k vode. aka je pravdepodobnost, ze vo vode skonci prave ten pes, ktory je ako jediny obleceny vo vetrovke...?
este sa kamarati smiali, ze ju mozno zhodil väcsi pes. no to urcite! sama tam musela skocit, potvora usata. v ten isty den o par hodin neskor: Zuna sice pribehla z lesa na prve zavolanie, ale s metrovou rozhladajucou sa a smradlavou srncou nohou!!! a pred nastupom do auta vybehla z krovia s poskrabanou krvavou nohou a zaspinila aj najlepsieho kamarata - svajciara
takze stale je to moja partizanka :-)
Black ma zajtra termin v salone: predzimny "pristrih", pazuriky, kupel :-D takze poslem fotku pred a po :-) a este chcem pochvalit vasu spolocnu fotku s cirkusantmi - taku tu jesennu - prekrasna! ![]()
a mari sa mi, ze som tu citala o tom, ze pre Zizalku nieco sijes...? mam sikovnu kamaratku, ktora zacala sit obojky - zatial len pre nas z cvicaku teda - konecne sirsie obojky s malym obvodom. a teraz sa pusta aj do psej vetrovky pre Zunu - nasla som v pivnici este nejake moje stare vetrovky z detstva - takze kamaratka sa uci a Zunka bude mat stylove vetrovky minimalne "na litacku". Zuna si ide udrzatelnu a nadcasovu modu :-D haute couture
vsetci sa jej smeju, ze je to modelka z cvicaku :-D
Hej, hej, urobila som z nej miniovci :-D Ma mikinu (spis vestu) z kremovyho plyse. Kldne bych to nechala usit, ale mladez ma naroky: nesmi to byt pres hlavu a nesmej se do toho ani nandavat nohy, to je taky blbe. Takze jsem sla, vykopirovala strih vesty, co jsem objednavala pro Inkousta a Zizi ji mela jako bomber a upravila ho (hodne). Ale je s ni nadmiru spokojena, tak to za to aspon stalo. Fotky bohuzel nepridam (i kdyz uz mam i profi), protoze telefon nekomunikuje s PM. Ale jsou na Instagramu (teda aspon myslim, ze jsem tam davala i ovci)
krasny mourecek, rikala bych mu Churchill ![]()
a paktofonika Není zač. Fakt jsou super a nás doma zachránili před psím terorem. Než jsme ho pořídili, tak jsme co 5 minut museli jít přikrýt psa dekou na gauči
U pelechu teda první týden dělal, že to taky sám neumí a potřeboval někoho na odklopení toho vršku. Ale když jsme se na něj vybodli, tak se to rychle naučil sám
Je k němu teda i taková výztuž, že to ten vršek drží odklopený, ale pak byl zase nešťasněj že ho to pořádně nezachumlá...
Tomu eshopu dělá Gino i modela, někde tam je v oblečení i pelíšku.
U sebe teď mám jen méně reprezentativní fotky:

![]()
A koťata se mají všechna fajn, už jsou z nich krásné dospělé kočky ![]()
Ahahah to je boží fotka
Kocourek vypadá úplně jako muj Tomáš zamlada ![]()
Reklama Marks&Spencer
Somebody pls get me outta here!

srandicky, srandicky. ale o tom, ze je Bonnie na stazi vo Francuzku, sa mlci, ze?! ![]()

To je pes, to Bonnie vylučuje ![]()
taky už jim to tam prej trochu očůral :-D
a paktofonika Není zač. Fakt jsou super a nás doma zachránili před psím terorem. Než jsme ho pořídili, tak jsme co 5 minut museli jít přikrýt psa dekou na gauči
U pelechu teda první týden dělal, že to taky sám neumí a potřeboval někoho na odklopení toho vršku. Ale když jsme se na něj vybodli, tak se to rychle naučil sám
Je k němu teda i taková výztuž, že to ten vršek drží odklopený, ale pak byl zase nešťasněj že ho to pořádně nezachumlá...
Tomu eshopu dělá Gino i modela, někde tam je v oblečení i pelíšku.
U sebe teď mám jen méně reprezentativní fotky:

![]()
A koťata se mají všechna fajn, už jsou z nich krásné dospělé kočky ![]()
dáš si fofolu?
Nepotřebuješ nový povlečení?
Tak u nas v parku, v raji psum zasvecenem, tento tyden prokousla ridgebacka krk jedne madaracce ![]()
![]()
To je macíček :-). Nikdy jsem si nevšimla, jak má krásně pruhovaný ocásek...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje