Přezdívaný lemur? ![]()

Přesně
.
von ho má i takovej tlustej, mámy kocour má proti němu jen takovou ubohou tenkou tkaničku.
přitom ale začátky nebyly až tak úplně nadějný...:-D

Prostě kus kocoura :-). Jako kotě měl jen takovou anténku.
Ty zrzavý kocouři jsou stejně nejhezčí. Já teď budu převážet dvě zrzavý koťata s pohnutým osudem k novým majitelům, tak je cestou vyfotím. Jsou k sežrání :-).
to pfko je skvělý ![]()

Dneska jsem byla s Ronnym na veterině: udělala se mu podkožní boulička uprostřed na bříšku, v místě, kde končí hrudní kost. Velikost cca jako bonpar, spíš trochu menší.
Paní doktorka říkala po telefonu, že se v těch místech běžně dělají pejskům podkožní tukové bulky. Chtěli jsme odebrat vzorek na cytologii, ale po vyšetření hmatem se zjistilo, že je to malinká kýla...
Jen nám není jasné (ani paní doktor), jak se to může u dospělého psa udělat - u štěňat je to běžné, ale Ronýskovi bylo teď v září 6 let...
Napadá vás něco?
tipuju úraz... nejspíš narazil při běhání na větev ![]()
Už mám objednaný termín operace.
Jinak v čekárně mě zaujal tenhle plakát (tímto zdravím barbucha
):

Ako sa mu to mohlo stať netuším ale držím palce nech všetko prebehne hladko a Ronýsek bude v poriadku. prosím podrbať za uškom :) ![]()
Čo sa týka prdenia, mne sa osvedčilo zmeniť krmivo. S predchádzajúcim krmivom sme doma v kuse vetrali, v obývačke sa nedalo sedieť. Neviem čo by sme robili teraz pri dvoch. Teraz je to pohoda, aj keď si prdnú tak to nieje žiaden smrad
Skvele. Meno sa mi paci. Budeme mu hovorit Churchill, dakujem
.
A toto je nasa Micuska (Cora)
Tak teď už chápu, proč Micuska. Člověk by ji totiž nejradši umuckal, když se takhle podívá, zrovna tak na té další fotce
. Mnohem trefnejší její oficiální jméno. Ráda ji konečně poznávám.
![]()

Jak už tady párkrát zaznělo podezření, že Percy musí být plyšovej, tak já jak sleduju i ty videa, která dáváš na Instagram, tak jsem o tom dokonce přesvědčená. Percy je plyšovej a někde máš k němu schovanej tajnej natahovací klíček, protože to není jinak možný, tak![]()
.
Zacina tu byť trochu tesno ![]()

Haha, że plyšový.
No stačila by jedna návšteva a hneď by si uverila že nieje.
Cora Ťa pozdravuje.
Tá fotka s vankúšmi je ako zo žurnálu.
no vida, rado se stalo
(zrovna ctu Faktor Churchill, tak proto ten pramen inspirace)
Tých mačiek je tam už toľko, že nám došla inšpirácia. Dúfam, že z neho vyrastie poriadny "macek", aby toho mena dostál. Momentálne je taký majestátny, ale štíhly. Ostatne ako všetky mačiatka, ktoré sa ocitnú v útulku. Ešte raz ďakujem.

Naše nejhodnější nfjmilovanější Myšutka už s námi není.
tak držím pěsti, abyste to překonali. pusinka malá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.