to je mi lito, ale udelali jste vse, co se dalo a mela se u vas blaze az do konce.
Chlpáči a iné
Aach
Myslím na tebe, je mi to moc líto..
chjo... to je vždycky tak smutný... ![]()
Sucitim s tebou, ale ked je za zvieratkom niekomu smutno, tak to znamena, ze prezilo krasny zivot.
To je mi moc líto ![]()
![]()
Je mi to veľmi ľúto ![]()
Je mi to moc líto. ![]()
Děkuju všem.
Byla s námi patnáct let, to je velkej kus života. Přišla k nám jako nalezeneček, někdo ji vyhodil z auta. Spočítali jsme pak, že nám přinesla první miminko. Trpělivě snášela děti, dalších pět koťat, která k nám postupně CDK přihrála, i štěně. To rozhodnutí nechat ji odejít bylo strašně těžký, ale jsem vděčná za tu možnost. Pan doktor byl zlatej, díky němu a těm dvěma operacím měla o rok spokojeného života víc, teď už to ale nešlo.
Ach jo, i mně je to moc líto
.
Jak jsem jí měla možnost sledovat byť jen těch posledních pár měsíců, bylo mi hned jasný, že musela ve vaší rodině prožít nádhernej život. Tak se všichni držte.
Taky je mi to moc líto. Držte se.
Vím, jak se cítíš, i po delším čase to dokáže rozlítostnit. Útulky jsou přeplněné, budete chtít novou šelmičku, nebo máte?
Maji jeste Kacu, Tymiana a Rozinku (doufam, ze na nejakou z kocicek nezapominam) a fenku zde znamou jako Netopyrka (papillon)
Děkuji své tiskové mluvčí.
Děti by chtěly co nejdříve, aby tu prý nebylo prázdno. Kdyby to byl kocourek, jmenoval by se prý Toast. A kočička Mozzarella. Ale já myslím, že nás je zatím dost.
Ono je uplně jedno, že má člověk i "další" zvířátka. Pak chybí to konkrétní. Máme pět koček (chtěli jsme dvě, další tři tak nějak přišly
) a každou mám ráda jinak, každá je origo, jinak prdlá :-) Vloni jsem musela nechat odejít oba mé pejsky, oba adoptované, ale o to vděčnější. Říkám psa už nechci....týden.....a pak přišlo děsný smutno a o něco později tohle naše vemínko ![]()
Největší pohodář a nejstarší člen smečky Pan Černý.
Část party čekající,
zda něco spadne...jistěže spadne ![]()
Jsou nádherní. Dobrá parta :-)
prej vemínko...nemyslela jste spíš slůňátko? O:-D a já si stěžuju na pupíka, že je jak hrom do police.
No on se jmenuje Jurášek, ale taky vemínko, jelítko, medvěd, mladej pán....A
jsou tací, co mu říkají v dobrém a laskyplně " No nazdar, ty seš ale hovado, no pojď sem, dám ti dobrůtku" Třeba paní v kavárně, kam s ním v rámci socializace chodím od mala na kafe a sklenku vína.
Zrovna dneska mi pán říkal, že se mám vykašlat na nějakou
zahradu a jít na sklenku a jemu koupit píváče
Nenechala jsem se ukecat a dodělala jsem to.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje