barbucha tak ty ještěři jsou dost blbý ale a ještě v zimě gumovatěj...
Chlpáči a iné
Ne všichni, ne? Naše želva taky nespí.
Mně připadaj legrační, s těma vočima na všechny strany, a s těma pařátkama... a některý jsou i přítulný. A hlavně, jsou holý ![]()
Já to nikomu nenutim samozřejmě. Ale když se může chovat havěť jako potkani, tak už je možný úplně všechno ![]()
jinx tedy ty dvě fotky jsou naprosto dokonalý! Absolutně přesný výraz.![]()
Dnes přišla další kolegyně: o víkendu na operaci s kočkou. Dvakrát zlomená pánev. Zřejmě ji nabralo auto.
Bratru za skoro 17 tisíc.. Kočka ale bude dobrá, díkybohu.
Potrefenáhusa Tak Goliášek už i uklíí? Ten má u vás teda těžkej život!
tezkej hodne,ale Ruficek jeste těžší!
Potrefenáhusa Cos tomu Rufíčkovi provedla?! Že se nestydíš.. ![]()
Potrefenáhusa kdyz jsem ten lux vybirala, tak na youtube jsem nasla plno videi, co delaji kocicky, kdyz panicek neni doma. ![]()
treba
continuity
doufám, že ne ![]()
Potrefenáhusa tak budes mit vyluxovano, stejne ho poustime temer denne. a podla mnoztvi videi usuzuji, ze je to spis norma nez vyjimka.
s antialergickou mainkou bych byla vopatrná. náš macík, srabáckej macík, co zajíždí pod postel, ledva někdo cizí zazvoní u branky, oblízal a omazlil synovu slečnu hned při první návštěvě u nás tak, že ji skoro odvážela rychlá.
moora ona není rozhodně antialergická, jen má jiné alergeny než kočka. Můj bratr nemá prokázanou alergii na kočky a na mainku alergický je. Není to teda nic výrazného, jen si u nás nesmí sahat na obličej, jinak problém nemá.
MP Marge Teacup pig je fakt UL...náš měl mít 8 kilo a má skoro 80
Ano, to tak zhruba odpovida!
Hele, ale vy Kvida mate taky v byte, nebo si to spatne pamatuju?
MP Marge
Prase je riskantní podnik, holý kočky se mi taky nelíběj, potkan je prostě potkan - ještě tě domácí vyhodí, žes mu tam zavlekla krysy!
Ale tak nějak jsem získala pocit, že ty nemáš odpor k hadům? To je pro alergika jak dělaný
A bez legrace - co takhle nějakej varan nebo chameleon? To jsou dobrý zrůdičky
Coz o to, to jste ziskala dobre, nejen ze nemam k hadum odpor, ale vylozene se mi libi, JENZE: Mne prave na hadech, jesterkach, zelvach a podobnych prehistorickych priserkach vadi, ze k cloveku nemaji moc vztah, no. A jeste my vadi, hlavne u hadu, co zerou ![]()
barbucha Tak si rikam, jestli by nebylo vubec nejjednodussi vymenit pritele...? ![]()

Zdravim Goliaska! ![]()
A Sutettka miluje, kdyz mi muze poskladat packy do dlane.

A Sutettka miluje, kdyz mi muze poskladat packy do dlane.
jinx Haha, Bu vyzerá že sa z gauča už ani nepohne. Ťažká pohoda
A Su je rozkošná ![]()
![]()
rasaNori tak to je pravda, ječet na něj a fyzicky trestat ho opravdu nemůžeš. Ale na druhou stranu pokud dokážeš vychovat jakýhokoliv jinýho psa, dokážeš to i u čv, jen je potřeba mít trpělivější přístup. Já osobně bych nešla do Saarlose. Znám dva a jeden nemůže z výběhu, naprosto nevychovatelnej a ten druhej se bojí i pohledu zato po setmění se pokouší tahat si lidi do lesa :D prostě vlci.
Co je ale pro mne novinkou, je BARFování, včera jsem pod polštářem našla kachní hlavičku, příjemné :D
continuity tak vzhledem k tomu, že vím, co Goliáš občas vyvede kolem kadiboudy v předsíni, která se nedá zavřít a že virtuální zeď od vysavače se musí ručně nastavit a funguje asi jen dvě hodiny, bych byla dost nerada, aby se spolu pouštěli do nějakých samostatných akcí...
ice vcera jsem mela takovy lehky pocit zadostiucineni, proze co jsem se vratila z porodnice tak se se mnou corina bud nebavi, nebo kdyz ma poslechnout tak tak cini velmi neochotne. Vcera na prochazce poslouchala jako hodinky, cely den se lisala a vecer chodila za mnou nikoliv za muzem i kdyz jsme byly cely den doma samy :D ja vim ze jsem nervak a australaci jsou sice milacci ale s proklate svoji hlavou. Na kamaradova AUO se clovek nesmi malem ani krive podivat a uz ma psychicky problem. Kdyz mne sezral nove birkenstocky, tak dostal tou botou v prvotnim navalu vzteku a den se se mnou nebavil :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje