No vida, ja jsem tu za vyvrhele a zmekcileho povalece. Mimochodem ty vcerejsi fotky te rokle se manzelovi moc libi obe.
Fotím, fotíš, fotíme
Už novým fotakem? Pěkné!
Děkuji. Já jsem teda zabalila lyžování poměrně brzy i dnes. Bylo sice krásně,ale muldy jako prase, sníh těžký a mokrý a šíleně lidí. Tak jsem šla zase fotit a litovala jsem, že nemám s sebou zrcadlovku. Ale i na mobil se povedly. Mám je na Instagramu. Nevím, jestli je dát i sem, ať je necpu všude.
Koukla jsem na insta, krasa. Zavidim i pocasi.
A ve Schladmingu dnes nebylo hezky? Známí se tam zítra chystají na jarňáky. Právě hledají ubytování.![]()
My jsme o kousek dal, ale myslim, ze tu bylo hnusne vsude. Mlha, snih s destem, narazovy vitr. Zlepsilo se to az behem odpoledne. Zitra odjizdime, urcite se vycasi.
No jasne, koukam na predpoved a na cely pristi tyden same slunce!
Ne, to je ještě že starých zásob. S novým jsem ještě neměla příležitost.
No jo, to je klasika.
Já už se těším na nové!
Par fotek jsem tu ulovila, ale nevim, jestli to bude za neco stat.
Taky se tesim, nebude o vikendu prilezitost?
A tady prosím nepřehlédněte padající kapku
Skvělý záběr
. Jsem se ve větším detailu pokochala i, jak má každý ten rampouch lehce odlišnou strukturu.
Zatím jsem se pokoušela fotit vrabce na stromě.
Tak vrabci na stromě jsou na první pokusy dost odvážné. Většinou neposedí, jsou daleko, často proti světlu. Asi bych začala něčím jiným. Ale možná kecám a ty v kombinaci s novým fotakem prekvapis.
Z minulých dní:

A cestou domů se zastávkou v Salzburgu

Tak jsem vytapetovala a můžu jít spát :)
Všechny jsou povedené, zvlášť 3,4,6,7 a 9. Moc pěkné. Odraz v zrcadle je zajímavý.
Dík :) Na těch motorkách blbli malí kluci, což se z fotek moc nepozná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje