A ještě jedna momentka
Fotím, fotíš, fotíme
Ta první fotka je krásně náladová a strom taky.
Já pořád u té fotky s hodinami čekám, kdy se místo paní objeví někdo jiný----jako postavičky na orloji. Dobrá momentka!
Letos jsem vyjela s novým partnerem oboje D, jinak dřív B STT. A bratr si určitě brzo najde novou partnerku, těch je dostatek ![]()
No, jsem na to zvedava, ono to s nim taky neni jednoduchy, on je tak trochu vztekloun :-D Ale zatim si teda se zadnou z partnerek nemel co vycitat, tak dobry :-D
V Brně na Myslivně rozkvetly koniklece. 

Bohužel jsem to nevěděla a nevzala jsem si zrcadlovku. Takže jen mobilem. 
Takovou koniklecovou louku jsem ještě neviděla! A Tiffanka jak si hezky přivoněla :)
Je to v Brně vyhlášená chráněná oblast. Však tam taky bylo lidí. A spousta fotografů polehavala u kytek.
Takhle to bývalo u Ranska na Vysočině s bledulema, koberce květů.
V Brně na Myslivně rozkvetly koniklece. 
Teda na mobil dost dobrý, nevěřila ybch, že to není zracdlovkou (možná by mě jen navedla trochu ěvtší hloubka ostrosti, ale to pozadí je it ak krásně mázlé), fakt krása ![]()
Já si momentálně trénuji focení lidí a dětí, tak sem nemám moc co dát, protože by se jim to nelíbilo ![]()
Tak ja zas jednu cloveci, liceni i uces a odev moje prace, venecek modelcin. Upravovano ve webovem pixlr editoru a vsechny ostatni fotky budou muset pockat na to, nez zas zprovoznim pocitac, nebo se zaridim jinak. Strasny. A to jsem jen smazla raminko podprsenky a par vlasku a upravila kontrast.

To je krása. Zrovna se teď v týdnu chystám do Brna, tak se určitě půjdu k Myslivně podívat
.
Mi tam vadí to ramínko (modelčino levé).
Kdyz ja nevim, jak ho opravit :/ a modelka nebyla zrovna velmi spolupracujici, takze jsem uz ke konci byla dost utahana.
A můžu se zeptat, s jakým cílem ty portréty fotíš? Pro svoji radost, nebo je to nějaká zakázka? Málo spolupracující modelka je asi černou můrou každého fotografa.
Nevím, jestli je to stín nebo co, ale levé rameno vypadá, jak kdyby modelku někdo švihnul holí.
To je blbé, že modelka úplně nespolupracovala. Kromě toho levého ramínka se mi ale jinak všechno líbí - líčení, účes, i věneček jí sluší, i celková kompozice.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje