To je dalekoo... Fnuk. Dekuju
Fotím, fotíš, fotíme
Poslední dobou samé pěkné fotky. Už to ani nehodnotím jednotlivě, ale ty kořeny jsou fakt zajímavé.
Prišla jar... ![]()

Nádherné barvy a jak to tam musí vonět.
To je nějaká botanická zahrada?

Ranní
Areál Prírodovedeckej fakulty v Brne na Kotlářskej. Súčasťou je aj botanická záhrada. A práve začínajú kvitnúť magnólie... tak to tu určite ešte vytapetujem.
Jé, tam jsem chodila první tři roky do školy (pak nás šoupli do Bohunic), a při cvičení z fotografických technik jsem ji taky zfotila horem dolem ![]()
Pro vase pobaveni, damy. Upravuju druhou fotku te "mile" modelky.
Spodni varianta, jak ji vidim v pocitaci ja, horni, jak vypada na manzelovym pocitaci. Udelala jsem teda jeste jednu variantu a snad to bude ok, i kdyz me Any (moje fotografka) upozornovala, ze mam furt flicek u podpazi

Vzorky z gryfů ze sokolovny v Českém Brodě - vypadá to na něco pěkného!

Jako z filmu Panna a Netvor. ![]()

No úplně
.
Tak u mě z poslední várky fotek jednoznačně vede želva
.
Všechny fotky tu jsou krásné. Hlavně se mi líbí fotky od Noren . Maj tu správnou atmosféru.
Já se konečně dostala k tomu upravit pár fotek z výletu do Prahy. Foceno Praktikou, testovala jsem objektiv Carl Zeiss, který přítel objevil někde na blešáku, jaký je to film si teď nevzpomenu. Trochu to tu zatapetuju.

Nejvíc se mi líbí ta s racky a potom ta první.
Krasne fotografie, ja jsem nekolik let fotila starym Flexaretem, neskutecne me to bavilo, ale tedy nedosahovala jsem tak skvelych vysledku... ![]()
Úžasná atmosféra. Takovou a podobnou Prahu miluju nejvíc!
Moc pěkný fotky. Černobíle fotím ráda, ale dlouho sem to teď zanedbávala a navíc potěebuju novej objektiv..
Díky, ono bylo dost špatné počasí, tak jsem ráda, že jsem z toho něco vytáhla.
A mě se zase líbila brána z Panny a netvor.
euridike děkuji. Tady u těch fotek jsem si dopomohla ve photoshopu. Upravila barvy, vytáhla mraky, vygumovala chyby vzniklé skenováním. Já nejradši fotím portréty z blízka. Když se vše zadaří, tak na film focené portréty jsou nádherné. Jen tedy asi na 90% mých fotek jsou kamarádi, rodina, takže ty nechci zveřejňovat.
Jeden nebo dva funkční flexarety máme doma taky, občas nějaký výtahnem. Ale tam už je ten náklad vyšší, jak film, tak vyvolání. Ale je tu super zábava.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje