I Wanda:
Krásné magnolie.
Z odpolední procházky. Výhled na brněnské Výstaviště z Červeného kopce.
I Wanda:
Krásné magnolie.
Z odpolední procházky. Výhled na brněnské Výstaviště z Červeného kopce.
Hodně se ochladilo, ale jaro to určitě nevzdá. Obě jen mobilem. 
moje oblíbená vyhlídka:-)
Stěžuji si, že nevím, kde v Ostravě kvetou magnolie, abych si je mohla jít vyfotit. ![]()
I Letná zas jarně rozkvetla
Nejen magnolie...

Stěžuji si, že nevím, kde v Ostravě kvetou magnolie, abych si je mohla jít vyfotit. ![]()
Zkuste nějakou botanickou zahradu ![]()
Jinak krásné magnolie, já tu ejdnu úžasně rozkvetlou potkávám vždy cestou an rehabilitaci a vždy si zapomenu vzít foťák - vsadím se, že až nezapomenu, tak bude odkvetlá ![]()
Ta zimní je nádherná
letní taky, ale zimní má super atmosféru (navíc sníh se v Praze jen tak nevidí
)
Díky!
Andílka ve sněhové peřince mám ráda.![]()
Říkal někdo magnolie? 

Všechny zrdcadlovkou, pevný objektiv nikkor 35 mm
Tak sem nakonec taky přidám magnolie, foceno před 2 roky v Dendrologické zahradě v Praze na "mýdlovou krabičku" (totálně obyčejný kompakt bez jakýchkoliv porkočilých funkcí...). těch magnolií tam bylo hrozně moc druhů (tohle je trochu jiný druh než tady na většině fotek
)....

A ještě Sakura ![]()

Vistárie, na ty taky trpím.......

A ještě jabloň? Ovocný strom
I na Mýdlovou krabičkus e sem tam toho rozmazáného pozadí dosáhne
Na jaře tu Dendrologickouf akt doporučuji, kvete to tam nádherně.

Všechny zrdcadlovkou, pevný objektiv nikkor 35 mm
Ta hloubka ostrosti je úžasná, u takhle širšího ohniska je super, že je trochu rozeznatelné i pozadí byť mázlé. To se zoomem člověk moc nedosáhne
Ekvivalent tomuhle ohnisku je ten můj nový Olympus M.Zuiko 17mm/1.8, fotila jsem s ním zlatý déšť pár stránek nazad.
Hezké kytky. Já se teda přiznám, že mě osobně moc kytky fotit nebaví, takže jen občas.
Objektiv je po přepočtu 52,5 mm a byla jsem dost spokojená. Foťák je s ním výrazně lehčí a na takové to normální focení je super.
Nádhera, hlavně ten první záběr rozkvetlé Letné
.
A ten zimní andílek před tím se mi taky moc líbil.
Hezké kytky. Já se teda přiznám, že mě osobně moc kytky fotit nebaví, takže jen občas.
Objektiv je po přepočtu 52,5 mm a byla jsem dost spokojená. Foťák je s ním výrazně lehčí a na takové to normální focení je super.
Mě jak kdy, kytky mám ráda, takže sem tam si cosi jako makro dám, ale ne že bych to vyhledávala. Teď na jaře je to spíše stále ještě přetrvávající nadšení z nového foťáku a tudíž zkoušení ![]()
Zbožňuju vůni vistárií
.
Krásné fotky, nejvíc se mi líbí sakura.
My tehdy jeli cíleně za Sakurami, ale bohužel jsme to museli o týden odložit a už odkvétali.... Jinak jich tam mají tak 50 stromů a když to fakt kvete, musí to být super - ideální místo pro hanami (Japonské tradiční obdivování Sakur
)
Vistárie mi taky hrozně voní, v Praze byly rostlé kolem plotu, kde sjem chodila domů a to byla nádherná vůně, letos mi budou chybět....
Žádné květiny.
Momentka mobilem.

Mosty miluji, příště si dej pozor a stoupni si přesně na střed. Jinak super.
A já se tak snažila! Ale asi jsem měla nakřivo vytočený mobil. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.