Tak s foťákem jsi asi spokojená, ne ? Hezké fotky, schodiště super, také bych ho malinko doladila, ale i tak dobré.
Fotím, fotíš, fotíme
Syrová momentka ze života kosího rodiče lopotícího se do pozdních nočních hodin ![]()

Já jsem to prosvětloval, ale bála jsem se, že to bude moc, tak jsem to lízla jen trochu. ![]()
První dvě fotky jsou ze Strečna, další tři ze Žiliny.
S foťákem se sžívám, ještě musím doladit ostření. Kamarád mi ukázal, co to všechno umí, a já jsem to zase úspěšně zapomněla. ![]()
Pěkné. To je Brno?
Aha, tak příště se neboj a malinký chloupek klidně ještě přidej. I když jak už jsem psala, i takhle je to schodiště super. Já tyhle fotky s všemožnými průhledy miluju. Těším se, co dalšího ulovíš
.
Hrad Strečno.

![]()
![]()
Mám nejakú čiernobielu náladu, tak sem niečo nahádžem, názory rôznorodého druhu sú vítané ![]()
Všetko sú to staré fotky, ktoré som dnes upravovala. Boli vyfotené na nie moc kvalitný foťák nie moc kvalitným fotografom /moje o 5 rokov mladšie ja/, tak som si lámala hlavu, ako z toho aspoň niečo vykresať... Príde mi, že to čiernobiele prevedenie im dodalo trochu atmosféru.

A ešte nejaké industriálne krásy, tam mi proste tá čiernobiela sedí, vo farbe to neni ono ![]()

Jojo, Brno. Zasadili si sakury, aby jim ladily k fasádě.
Tak ta prostřední industriální fotka, ta je! Mám slabost pro průmyslové zóny, vždycky mě fascinuje ta obrovitost, souhra, nebezpečí a zvláštní atmosféra...
Atmosféru teda mají :-) nejvíc se mi líbí nádraží ( se slunkem), a pak lom.
Mám to podobne
Inak fotka je z dolu Vršany kúsok od Mostu. Ešte som našla nejaké fotky z exkurzie v tepelnej elektrárni, pre milovníkov industrialu...

Líbí se mi ten jeřáb. ![]()
Díky moc všem, jsem ráda, že se veverky líbí
Byla to vyloženě modelka (až na úprk mezi stromy
)

Krásný fotky, taky se mi asi nejvíc líbí to schodičtě (a taky bych to doladila) a ten detail je tak super
Plus Sakury miluju
Foťák evidentně slouží dobře ![]()
Ta černobílá těm fotkám hrozně sluší
Mě se nejvíc líbí ten most, na mosty trpím (kde to je? trochu mi připomíná Brooklynský most). A ty industriální bomba ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje