Skrz okno je skvělá, dobrá kompozice!
Fotím, fotíš, fotíme
Teď jsem koukala na Tvůj Instagram a fotky ze Sagra da Familia v Barceloě, to jes en - ta hra barev, světla a stínu na té zvláštní architektuře - prostě dokonalé ![]()
Děkuji, na to , že to bylo focené z ruky, tak se fotky celkem povedly.
Krásné fotky, všechny. Český Krumlov je celkově úžasně fotogenický
.

Odkaz na instagram mi nejak unikol (ak tu vôbec bol), tiež by som sa rada pokochala, ak teda nemáš súkromný účet ![]()
Inak ďakujem všetkým za pozitívny feedback na čiernobielu sériu, teší ma ![]()
https://www.instagram.com/jana.hrouzkova/
Vďaka za odkaz, fakt krásne fotky!
Děkuji

Jedna víkendová romantika ![]()
Parádní

Tak to je dobře povedená náladovka ![]()
Dneska jsem se pokousela fotit v te slavne bile Zayedove mesite, vysledek asi dost tristni. Např chtělo by to ustoupit o krok dozadu, nemuzu, je tam Japonec. O dva kroky vlevo, nejde to, je tam japonec. Konecne dobry, nez to v te milisekunde zaostri, mam pred objektivem tri Japonce. Grrrrr!
Tak mi dnes dorazila fototaška-kabelka objednaná z Amazonu
Nakonec je to tato:
http://www.crumpler.eu/kollektionen/doozie-photo/doozie-photo-hobo-marineblau-kupferbraun/
Líbí se mi,ž e nevypadá jako fototaška a má vyjímatelné pouzdro na foťák, které se mi vejde i do jiných tašek.... Do pouzdra by se mi k mému olympusu vešly bez problémů i tři objektivy, se zrcadlovkou to budou spíše dva, ale prostorná je fakt dost. Do tašky se i k pouzdru bez problémů vejde i deštník, půllitrovka vody, svačina i malý stativ (já mám Gorillapod hybrid)..... Je tam i vnitřní kapsa na zip třeba na doklady a karabina na připnutí klíčů...... Spodek tašky je polstrovaný, takže foťák izolují při položení na zem dvě vrstvy polstrování (taška +pouzdro). Zatím na mě udělala fakt dobrý první dojem, tak až vyzkouším na ostro, doufám, že mě nezklame ![]()
Taky jedna víkendová romantika :-)

Pekná romantika
kde to je?
Big Sur, pobřeží Kalifornie :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje