Černobílá těm fotkám vyloženě sluší! Nejvíc se mně líbí most a kolejiště.
Fotím, fotíš, fotíme
Díky. Ještě jsem chtěla dodat, že ta prchající veverka je jak obraz od Moneta. ![]()
Vďaka
inak most je v Budapešti, rovnako ako prvá fotka s pohľadom na mesto.
Díky. Ještě jsem chtěla dodat, že ta prchající veverka je jak obraz od Moneta. ![]()
Přesně, také jsem si to říkala!
Díky, to mě nenapadlo, ale máte pravdu
Evidentně se mi daří monetovské fotky ![]()
Žilina

Žilina

Líbí se mi především ta první žilinská. Ta skrumáž lidí... vypadá to až tak nějak nadreálně, jako architektonické vizualizace budoucího stavebního řešení. Fakt zajímavé.
Pro černobílé fotky mám slabost. Líbí se mi všechny, ale nejvíc průmyslová zóna.
Líbí se mi především ta první žilinská. Ta skrumáž lidí... vypadá to až tak nějak nadreálně, jako architektonické vizualizace budoucího stavebního řešení. Fakt zajímavé.
Máš pravdu, možná to dělá to světlo ![]()
Mně se líbí budapešťský řetězový most, v té černobílé to vypadá historicky, dobově.
Ha ha! Kromě té ženy úplně vlevo to jsou moji přátelé. Ráno jsme tam byli skoro sami. ![]()
Hezké fotky, nový foťák vám prospěl. Jsem zvědavá, jestli se mně podaří teď na dovolené něco rozumného spáchat.
Bylo asi devět hodin ráno. Líbil se mi ten kontrast mezi moderním a starým.
Děkuji. Teď mám z focení větší radost. ![]()
Děkuji. Teď mám z focení větší radost. ![]()
To je to nejdůležitější ![]()
Zajímavé. Tak možná to ranní světlo a vymetenost v okolí a úhel snímání... a pak to něco, co z toho dělá opravdu pozoruhodnou fotku.![]()

Z té první várky se mi stejně jako Bertě nejvíc líbí most a kolejiště a z těch industriálních ten prostřední lom a pak z té elektrárny ta poslední. Fakt všechno paráda
.
Jé, Český Krumlov, povedené fotky
Osobně se mi nejvíc líbí ta skrz okno ![]()
Jak koukám, tak si všichni udělali někam výlet a já trčím nachcípaná doma ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje