Hezká náladovka
Je fotka upravovaná?
Fotím, fotíš, fotíme
Vůbec, focená telefonem navíc.
Ve vnitrozemí bylo slunečno, jen u pobřeží se tak různě převalovala mlha, bylo to oprvdu působivé.
Zase něco přidám - hraní si se starým pentaconem 50/1.8 (staré manuální sklo), při focení použita clona 1.8, ISO 640, čas 1/160, trochu postprodukce v převedení do ČB ![]()

Vůbec, focená telefonem navíc.
Ve vnitrozemí bylo slunečno, jen u pobřeží se tak různě převalovala mlha, bylo to oprvdu působivé.
Tak na mobil bych to fakt netipovala
Mě přišlo,ž e jsou totiž ty bravy místy takové ostré a hodně saturované, někdy se mi tod ěje při úpravách fotek, tak mě zajímalo, jestli to tak zrovna v daném světle přirozeně vypadalo anebo je to efekt psotprodukce...
Fakt povedené ![]()
Já totiž fotky vůbec upravovat neumím, ani mě to nebaví, takže buď to chytnu, nebo smůla ![]()
Jsem zase někde byla, ale foťák s sebou (tady už) neměla, jen mobil

Tak to tu zase trochu rozkvetu, fotky jsou z Velikonoc, ale konečně jsem si anšla čas na to, je upravit ![]()
"Sluníčková", objektiv Olympus M.Zuiko 17/1.8, foceno s 1/1250 a F 1.8

"obligátní Magnolie", starý manuální objektiv Pentacon 50/1.8, foceno s 1/1600 a F 1.8

"Blízké setkání s Rododendronem", starý manuální objektiv Pentacon 50/1.8, foceno s 1/1600 a F 1.8

"Barvený kontrast", starý manuální objektiv Pentacon 50/1.8, foceno s 1/1600 a F 1.8

"Geometrie v trávě", starý manuální objektiv Pentacon 50/1.8, foceno s 1/1600 a F 1.8

Krásné. ![]()
Krásné. ![]()
Díky
Já se zamilovala do kresby toho starého Pentaconu, zejména v pozadí. Teď jsem se na FB přidala do skupiny, kam přidávají fotky focenéstarými manuálními skly a ty fotky tam jsou neuvěřitelné..... Úžasná inspirace ![]()

Trocha nábytku.

Nad Váhom.

Okno do nebe.

Díky
Já se zamilovala do kresby toho starého Pentaconu, zejména v pozadí. Teď jsem se na FB přidala do skupiny, kam přidávají fotky focenéstarými manuálními skly a ty fotky tam jsou neuvěřitelné..... Úžasná inspirace ![]()
Mohla bys dát prosím odkaz na tu skupinu? Díky
Mohla bys dát prosím odkaz na tu skupinu? Díky
Tady to je ![]()
https://www.facebook.com/groups/601002123304526/?fref=ts
Je uzavřená, takže se k ní musíš přihlásit a chvíli trvá, než tě schválí.....
Fotky vevnitř super, u těch venkovních bych trochu pořešila světla (halvně ta druhá je přepálená/přesvětlená, ale tam by možná nejlépe pomohl převod do ČB). To okno do nebe je super (jako bys koukala ze studny - trochu mi to připomíná film Kruh
), jen bych malinko prosvětlila stíny na bocích průhledu případně zase zkusila, jak to bude vypadat v ČB
Jinak podle fotek to vypadá,ž e Vám na Sardinii vyšlo počasí, vážně moc pěkné fotky ![]()
Děkuji.... asi až na dva dny, kdy bylo fakt hnusné světlo pod mrakem to vyšlo :-)
Jinak držák na batoh -na foťák, jak jsem tady o něm psala byl super. Krásně foťák udržel. Byla jsem moc spokojená.
Děkuji.... asi až na dva dny, kdy bylo fakt hnusné světlo pod mrakem to vyšlo :-)
Jinak držák na batoh -na foťák, jak jsem tady o něm psala byl super. Krásně foťák udržel. Byla jsem moc spokojená.
Tak to je super
Já chtěla dneska vyrazit fotit do botanický, ale šla sjem spát až v sedm ráno,t ak to asi nechám na příště - navíc počasí u nás nic moc.....
Tak trocha toho orientu :)

Tahle mrcha se mi prostě na výšku nevešla a uhnout nebo popojít nebylo kam, stáli jsme na terase obchodu v protějším obchoďáku.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje