Je to fotené kompaktom, takže kvalitou sa nemôžem rovnať s predošlými fotkami... ale zas pridám aj ja pre zmenu trochu farieb ![]()

Je to fotené kompaktom, takže kvalitou sa nemôžem rovnať s predošlými fotkami... ale zas pridám aj ja pre zmenu trochu farieb ![]()

Labutia rodinka...

Dobré..ale ta alej je perfektní, jak barvy, tak středová kompozice je zde super.
Ďakujem, je to trochu upravené, predsa len bolo pod mrakom, takže tie farby boli také vyblité...

Alej super
Já ybch neřešila kompakt/zrcadlovka, ta fotka vypadá fakt krásně a to nezávisle na foťáku
U té druhé bacha na červenou tečku uprostřed, vymazala bych jí klonovacím razítkem ![]()
Ďakujem, je to trochu upravené, predsa len bolo pod mrakom, takže tie farby boli také vyblité...
To mně vůbec nevadí, někdy je to prostě potřeba a o tom ta digitální fotografie je, ať se to někomu líbí nebo ne.
Vypadá to velmi přirozeně.![]()
Jo, věřím tomu. Je fakt, že z téhle fotky mám pocit, že mě ta voda strhává s sebou
Každopádně tohle místo se bohužel jinak fotit nedá.
Jasně, někdy to jinak nejde..
Chtělo by to funkci v Zoneru... otočit proud vody ![]()
To mně vůbec nevadí, někdy je to prostě potřeba a o tom ta digitální fotografie je, ať se to někomu líbí nebo ne.
Vypadá to velmi přirozeně.![]()
Souhlas, tady bych úpravy fakt nepoznala, což je dobré znamení, že to není přehnané ![]()
tak ještě trochu makra...
krajinky dodá někdo jiný ![]()

Dík za pochvalu, taky to byla taková rychlá "jedna z posledních" fotka, navíc na mobil.
Poslední dobou jsem moc nefotila. Naposled jsem si jen tak zkoušela zaostřovat na různé body, vyšla z toho taková "trnová koruna s rubíny" :)

tak ještě trochu makra...
krajinky dodá někdo jiný ![]()

Nádhera! Ty jsi to makro dotáhla k dokonalosti. ![]()
Ovšem, když jsem otevřela stránku a vypadlo na mě tohle, okamžitě mě napadl (nevím, jestli to znáš) Goa'uldí symbiant. ![]()

Všechny podzimní fotky jsou nádherné. ![]()

Podzim na Islandu

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.