Je to moc hezké. I z těch (jen) dvou fotek vidět, že má talent, že vidí.... FAMU?
Fotím, fotíš, fotíme
Šel jen na střední školu, fotograf. Trochu přemýšlí, že by ještě letos zkusil nějakou filmovou školu v Jihlavě, ale myslím, že nakonec zůstane u focení. On má takový to oko...to si neber, v tom vypadáš blbě, v tom máš velký zadek ta barva ti neluší, ten střih není na tvůj obličej
. A k tomu všemu tu drzost to dotyčnému říct.
Zítra mají nějaké školní kolo soutěže, kam se museli přihlásit hned v září v prváku.
Obe ranné fotky veľmi pekné a uvedomujem si, že asi o dosť prichádzam, keď východy slnka takmer vždy prespím... musím si vystačiť s tými západmi no ![]()
Jakýpak "jen"... a kdo ví, co bude dál.
Ať zkouší cokoli... třeba kameru. Držím palce, ať se vydá jakoukoli cestou!
Fakt moc pěkné fotky, je vidět, že má na to oko
Tak ať se mu daří ![]()
Tak dlouho blbnu s filtrama, az z toho mam normalne impresionistickej obraz!

Ja impresionisty rada, takze...
Ale prijde mi ta fotka v plne verzi nejaka pixelovata, mobilem?
Krasnyho pocasi si tady kazdej uziva, jak muze ![]()

Nevim co je to pixelovata
ale neni to mobilem, je to nejakej obyc fotak Sony pro blby.
...já jsem na tu šedou...
Takže ta druhá fotka je úžasná!
(ale i první, impresionistická je moc pěkná. Fakt jako plátno...)
ta první je krásná, ale ta druhá úplně geniální :D
Dik Miru i Kokoska - ta druha fotka mela bejt jen takova legrace, umeni jsem delala s tou prvni ![]()
Cesta k Boubínské rozhledně :)

Ta první fotka je nádherná ![]()
Tak dlouho blbnu s filtrama, az z toho mam normalne impresionistickej obraz!

Tohle vyšlo fakt pěkně!![]()
Dievčatá, tu je moja malá tuláčka (outfit si sama vyberala). Napadá vás, čo s tými fotkami, alebo sú celkom k ničomu? Fotila som do rawu.

Ta prvni se urcite minimalne v PS bude dat zachranit, pravdepodobne i v zoneru. Tou druhou uz si vubec nejsem jista.
Ďakujem. A môžeš mi, prosím povedať, čo si s tou foto robila? Len si ju zosvetlila, či aj niečo iné? Začínam mať pocit, že naučiť sa upravovať fotky bude ťažšie, než sa naučiť fotiť
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje