Berta Obidovala jsem už na Instagramu
.
betsey Ta poslední je jako z pohádky![]()
.
ďakujem vám, potešili ste ma. Dostala som svoju prvú zrkadlovku, tak ako absolútny amatér som hneď bežala vyskúšať.
paktofonika les nad Považskou Bystricou
No paráda.. tak se těším na další krásné fotky, za chvíli bude jaro, lepší počasí.. to se to bude fotit jedna radost :-)
po zimě první včela..... 
Nedělní zátiší ![]()

Naskenovala jsem nějaké negativy, tak to tady trochu zaspamuju.
Večerní fotky jsou foceny na stativ, ty se mi líbí hodně. A pár fotek z Benátek, akorát byl takový zvláštní opar a neměla jsem zrovna založený film se vyšší citlivostí.

nellielovett Jenom spamuj
.
dufám že se stihla zase dobře schovat:-)
včeličky mám hrozně ráda, ale jsem zvědavá co hezkého nám přiláká motýlí keř který jsem promptně zasadila, očekávám dlouhozobku a běda jak ne!![]()
wendulka děkuji ![]()
nellielovett Ty jsou krásný! Mají skvělou atmosféru ![]()
Něco z večerní Paříže

nellielovett Noren teda nádherný obojí! každý jinak, ale je to krása
Noren děkuji. Tyjo, vítězný oblouk super!
viktorka_od splavu děkuji.
nellielovett krásne fotky. Najviac sa mi páči tretia
Noren všetky sú úžasné
Noren Super, hlavně ten odraz na poslední fotce
.
betsey děkuji.
Miluji noční fotky,a všechny tady jsou uzasne!!!!!.....dnes odletam na fotoexpedici do Chile, tak držte palce, ať se fotky podaří...
Berta waw, tak to sa teším na fotky, to bude paráda. A super dovolenku želám
Berta užij si to!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.