dzizisketa Moc pěkné! Kde to je?
Fotím, fotíš, fotíme
Bellarie v Českém Krumlově.
dzizisketa Díky! V Českém Krumlově jsem byla nedávno, ale jen velmi letmo... tento klenot mi unikl. Vypadá to krásně!
Bellarie je normálně uzavřená - je to ten letohrádek za otáčkem. Ale snad to už vyjde a získají se peníze na obnovu, a pak už bude běžně přístupná :)
dzizisketa Však ona je pěkná i zvenku... (strýček Google mi vyhodil nějaké další obrázky). No to by bylo dobře, kdyby to výhledově někdy otevřeli.
Zimní zátiší ![]()

janejane Ta druhá je bezvadná
. Kam na to chodíš
?
Trocha divočiny :-)

janejane Zátiší dobré, jen ten sníh tam chybí. ![]()
Catherinne wendulka Renusatko Děkuju za reakce!![]()
Ženy, to je taková nádhera! Tohle vlákno jsem objevila večer a teda jen čumím s otevřenou hubou, s odpuštěním. O Berta se mi dokonce zdalo
. Budete ochotné prozradit, na které instagramy mohu chodit zírat? Dík!
Gellnerova až tak? Diky.
https://www.instagram.com/jana.hrouzkova/?hl=cs
Naposledy jsem přidávala fotky z Fed Cupu...fotograficky žádné umění, jen jsem si chtěla zkusit, jak se fotí sport. Už to vím..... blbě
. sem to ani nedávám. Ale za měsíc vyrážím do Chile, tak snad se pak něco povede.
Berta To děda říkával o nás - dětech. Fotil na praktiku, vždycky se celej potil,pleš se mu leskla - a než vyfotil rodinnej snímek, byl úplně uřícenej. Vždycky říkal, že si připadá jak kdyby fotil olympiádu :).
Nojo, já na ty fotky koukala před spaním, tak se mi to pak zamotalo v noci do těch dalších příběhů.
Ten snímek "virtuální láska" je fakt krásnej, a diskutovaní kuřáci - oba snímky taky parádní.
A domenica - syn má oko, fakt.
Mě mrzí, že fotím hodně mizerně - sice neusekávám hlavy a kotníky, ale ten nápad, úhel, to prostě nevidím. Jste fakt dobrý.
Děkuji :)
Už mně to focení zase chybí, tak jsem aspoň postavila k oknu kytici tulipánů, co jsem si v pátek koupila a hrála si se světly....

a já zase přivolávám jaro, na okně mi vykvetl hyacint

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje