Fotky jsou to mizerny bohuzel, ale vcera jsem videla dost zvlastni ukaz... nevim jestli to uvidite taky, chce to se poradne zahledet. Kolem Mesice byl velikej pravidelnej tmavej kruh se svetlym okrajem, divny to bylo!

Fotky jsou to mizerny bohuzel, ale vcera jsem videla dost zvlastni ukaz... nevim jestli to uvidite taky, chce to se poradne zahledet. Kolem Mesice byl velikej pravidelnej tmavej kruh se svetlym okrajem, divny to bylo!

barbucha To je tzv. halový jev (kruh) - vzniká lámáním svěla na krystalcích ledu ve vysoké řídké obačnosti (kolem úplňku nebo vycházejícího/zapadajícího slunce, když se zdá, že je úplně jasno, ale ve vysoké výšce jsou roztahané cirry).
Taky jsem se pokoušela fotit úplněk.

Diky!! Pro me to byla naprosta zahada!
barbucha Ono je taky někdy fajn, nechat to záhadný. I když tohle má fakt snadný vysvětlení. Halové jevy dokážou nádherný věci (fotka je z netu, ne moje)

To je super, ale to uz bych se fakt zblaznila, tohle videt. Jako UFO nebo co?
Ale ja jsem v techhle vecech uplnej tatar, i polarni zari jsem nejdriv pokladala za produkt nejaky nedaleky svetelny show ![]()
barbucha Jé, tak polární záři závidím, tu bych tak moc ráda jednou viděla...
Tak hlavne musis vedet, na co koukas, coz u me nehrozilo
Ani jsem to nevyfotila
No, snad bude este prilezitost, tady to neni zadna rarita.
Zamrzlé Nové mlýny- Věstonická nádrž, toto je jen mobilem 

betsey Ta poslední se mi moc líbí. Je to takové tajemství a je moc zajímavá barevně.
Obě krásné.
Berta ta první má pro mě atmosféru dobových fotografií. Obě jsou moc pěkné.
betsey ta poslední "lesní brána" je povedená!
betsey ta posledni fotka uplne vtahuje, je skvela.
betsey Tá posledná je perfektná. Kde to je?
ďakujem vám, potešili ste ma. Dostala som svoju prvú zrkadlovku, tak ako absolútny amatér som hneď bežala vyskúšať.
paktofonika les nad Považskou Bystricou
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.